Νίκος Μουτσινάς: Η αλλαγή ώρας του «Καλό Μεσημεράκι» και η σχέση του με την Ιωάννα Μαλέσκου

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε πρεμιέρα με το «Καλό Μεσημεράκι» την Τρίτη 20/9. Ο γνωστός παρουσιαστής και η συνεργάτιδά του, Ματίνα Νικολάου, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής παραχώρησαν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στην αλλαγή ώρας της εκπομπής, στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και στη σχέση του με την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Κάπως πρέπει να ψαχτείς. Τι να κάνουμε τώρα; Είναι

αυτό το κορίτσι, που είναι φίλη μου, γι’ αυτό και δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα όπως τα έλεγα. Είναι επιτυχημένο το κορίτσι μου, οπότε προσπαθούμε να δούμε μήπως τα δέκα λεπτά νωρίτερα βοηθήσουν την εκπομπή μας. Αν δεν βοηθήσουν θα πάμε πάλι 15:00, αλλιώς θα βγούμε και στο δελτίο. Τα ψάχνουμε όλα», ήταν η απάντηση του παρουσιαστή σχετικά με την αλλαγή ώρα της εκπομπής του.

Όσον αφορά στη σχέση του με την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία αυτή τη σεζόν βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, ο παρουσιαστής σχολίασε: «Με την Ιωάννα Μαλέσκου δεν έχουμε μιλήσει. Βλέπω φωτογραφίες, κάνει τη ζωή της, οριακά τη ζηλεύω. Είναι χαρούμενη και γι’ αυτό χαίρομαι».

Αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Κάθε μέρα κοιτάμε τα νούμερα αλλά δεν τα παίρνουμε μαζί μας. Τα κοιτάμε αναγκαστικά».

Διαβάστε ακόμα:

 Έξαλλη η Μαρίνα Πατούλη: «Το GNTM είναι σκουπίδι, δεν βλέπω καν τη Βίκυ Καγιά»

 Σχοινάς -Γαρμπή: Έλαβαν εξώδικο μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Μαζωνάκη -Ζητούν 60.000 από το ζευγάρι

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ξεκαθαρίζει τι θα γίνει με τον γάμο της – Η απάντηση για το φύλο του μωρού

Keywords
Τυχαία Θέματα