GNTM – Μαρί Ρόουζ: Η πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου στις auditions

Το βράδυ της Τρίτης 20/9 προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο του GNTM μέσα από τη συχνότητα του Star. Ανάμεσα σε εκείνες που βρέθηκαν μπροστά από τους κριτές και διεκδίκησαν μια θέση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού ήταν η Μαρί Ρόουζ, η πρώην αθλήτρια του body building, την οποία στο παρελθόν γνωρίσαμε ως πρώην σύντροφο του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Η Μαρί Ρόουζ κατάφερε να χάσει 30 κιλά, μιας και σταμάτησε να ασχολείται με το body building

και να επιστρέψει στην αρχική κατάσταση του σώματος. Η ίδια ασχολήθηκε με το modeling από τα 12 ως τα 33 και τώρα, επτά χρόνια μετά, δηλαδή στα 40 της, θέλησε να προσπαθήσει ξανά να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

«Έκανα modeling από τα 12 μέχρι τα 33 μου γιατί μετά ξεκίνησα το body building. Τώρα έχω χάσει 30 κιλά, ήμουν θηρίο. Ξεκίνα το body building, όταν ήμουν 47 κιλά και έφτασα στα 80. Όταν σταμάτησα, κατάφερα να χάσω όλα αυτά τα μυϊκά κιλά με διατροφή και γυμναστική», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρί Ρόουζ πριν από την audition της στο GNTM.

Η personal trainer κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με την εμφάνισή της και έτσι κέρδισε το πολυπόθητο εισιτήριο για το bootcamp. Η Μαρί Ρόουζ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν οι κριτές της ανακοίνωσαν ότι περνάει στην επόμενη φάση, μιας και η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

Το πρωί της Τετάρτης 21/9 το «Πρωινό μας» αποκάλυψε πως η Μαρί Ρόουζ είναι η πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου. Εκείνη είχε στείλει μήνυμα στον γυμναστή, όταν συμμετείχε στο Survivor του 2017, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν είχε αναφερθεί στο είδος της σχέσης τους.

Η επικοινωνία τους πριν από πέντε χρόνια στο Survivor

«Δεν έχω πάρα πολύ χρόνο, αλλά θα σου πω τα πιο σημαντικά που είμαι σίγουρη θες να ακούσεις κι εσύ. Έχεις γίνει ένας τρομερός μαχητής, ένας αληθινός survivor, έχεις κάνει τρομερή εξέλιξη στο παιχνίδι κι αυτό φαίνεται μέσα από την ομαδικότητα, μέσα από το χαρακτήρα σου. Θέλω να συνεχίσεις έτσι, δυναμικά. Να έχεις πίστη στον εαυτό σου γιατί πιστεύω σε εσένα πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι σε πεθύμησα πολύ. Σε σκέφτομαι συνέχεια και να ξέρεις σε περιμένω μέχρι τον τελικό. Συνέχισε έτσι κι όλα τα πάνε καλά», ήταν τα λόγια της Μαρί Ρόουζ.

Τότε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος – μη κρύβοντας την αμηχανία του – χαμογέλασε και αρκέστηκε να δηλώσει: «Να είσαι καλά Μαρί».

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Καπουτζίδης: Ενοχλημένος με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν υποψήφιο στις εκλογές – «Τι δεν καταλαβαίνετε;»

 Νίκος Μουτσινάς: Η αλλαγή ώρας του «Καλό Μεσημεράκι» και η σχέση του με την Ιωάννα Μαλέσκου

 Τάκης Ζαχαράτος: «Θύμωσα πάρα πολύ στην κηδεία της Ειρήνης Παπά»

Keywords
Τυχαία Θέματα