Νίκος Βέρτης: «Αν έχω φωτογραφία με μία κοπέλα δίπλα μου δεν σημαίνει ότι έχουμε σχέση, έχω κι εγώ φίλες»

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς και για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή μίλησε ο Νίκος Βέρτης.

Ο Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα του «Πρω1νού» του ΑΝΤ1 συνάντησαν τον γνωστό τραγουδιστή στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου -μεταξύ άλλων- τόνισε πως δεν έχει απαγορεύσει να του κάνουν γενικά ερωτήσεις.

«Από τη στιγμή που έχω το δικαίωμα να απαντήσω ό,τι θέλω, δεν είναι κακό να ρωτάς», ξεκαθάρισε αρχικά ο Νίκος Βέρτης στον δημοσιογράφο.

Όσον

για αρνητικά σχόλια που δέχεται, είπε: «Αν έχουν ουσία και βάση, τα σχόλια κάποιες φορές μπορεί να με αγγίξουν αρνητικά. Άρα με βελτιώνουν. Είτε είμαι είτε δεν είμαι ερωτευμένος δεν με πειράζει».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, συμπλήρωσε στη συνέχεια ότι «φυσιολογικός άνθρωπος είμαι, έχω υπάρξει με τη σχέση μου και έχω ερωτευτεί. Πώς είναι δυνατόν ένας καλλιτέχνης να μην έχει ερωτευτεί και να ερμηνεύει τραγούδια για τον έρωτα; Εμείς είμαστε που περνάμε πρώτοι την καψούρα. Απλά δεν μου αρέσει να διατυμπανίζω την εκάστοτε σχέση μου. Όπως κάνω πάντα, ξυπνάω ένα πρωί και λέω “σήμερα αυτή η αλλαγή”. Και να έχω φωτογραφία με μία κοπέλα δίπλα μου δεν σημαίνει ότι έχουμε σχέση, έχω κι εγώ φίλες».

Διαβάστε ακόμα:

Μελίνα Μακρή: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί -«Το παλεύω μια ζωή, πρέπει να το ελέγχεις συνέχεια»

Παντελής Τουτουντζής: «Το παιδί μου ήταν με οξυγόνο κι ο μπαμπάς του δε μπορούσε να μπει γιατί δεν αναγνωρίζεται»

My Style Rocks: Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου για τον μεγάλο τελικό και η προειδοποίηση στις παίκτριες

Keywords
Τυχαία Θέματα