Παντελής Τουτουντζής: «Το παιδί μου ήταν με οξυγόνο κι ο μπαμπάς του δε μπορούσε να μπει γιατί δεν αναγνωρίζεται»

Ο Παντελής Τουτουντζής είναι εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε μια πολύ όμορφη και υγιή σχέση με τον αγαπημένο του, Νάσο.  Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει την οικογένεια που πάντα ονειρευόντουσαν, αφού έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια, τον Αχιλλέα και την Αριάδνη, μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο γνωστός make-up artist των celebrities που φέτος συμμετέχει στο J2US έχοντας στο πλευρό του την Κατερίνα Στανίνση, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ξέσπασε

για τη μη αναγνώριση των ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα και το γεγονός ότι δεν μπορούν να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο.

«Δυστυχώς δεν γίνονται γάμοι ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα κι όχι μόνο ο γάμος σαν χαρά, αλλά κι αυτό που φέρνει σαν οικογένεια και σύνολο πραγμάτων. Είναι πολύ θλιβερό που δεν γίνονται γάμοι ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Πολλοί άνθρωποι κι εγώ παλεύουμε πολύ για αυτό κι υπάρχουν πολύ θλιβερά σημεία, όπως όταν είναι το παιδί σου στο νοσοκομείο και δεν αναγνωρίζεται ο δεύτερος γονιός και δεν μπορεί να δει το παιδί του, ενώ είναι σε οξυγόνο», εξομολογήθηκε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δυστυχώς έχω βιώσει τέτοιες καταστάσεις. Μου έχει συμβεί να είναι το παιδί μου στο οξυγόνο και να μην μπορεί να μπει ο μπαμπάς γιατί δεν αναγνωρίζεται. Ήταν έξω στην βροχή και περίμενε. Είναι τραγικό. Το διαχειρίστηκα με θυμό. Είμαι με τον σύντροφό μου 17 χρόνια κι έχουμε δύο παιδιά, αν σου αρκεί σαν απάντηση. Θα παντρευτώ, όταν η χώρα που αγαπώ, μου δώσει το δικαίωμα να είμαι με το κεφάλι ψηλά».

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Καραϊβάζ: Η στιγμή που ο γιος του έφτασε στο σημείο της δολοφονίας -«Πες μου ότι δεν είναι ο μπαμπάς»

Τόνια Σωτηροπούλου: Η αποκάλυψη για τον Κωστή Μαραβέγια -«Την πρώτη χρονιά ήταν σοκαρισμένος γιατί…»

Ξεσπά η Super Κική: «Ψευτοφεμινίστριες και metoo, μόνο αν πέθαινα θα έβγαιναν με τα σουτιέν στον αέρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα