Νίκος Μουτσινάς για Βαλάντη: «Μιλάει άσχημα και είναι πολύ επιθετικός, πρέπει να φύγει»

Ο έντονος καυγάς του Βαλάντη και της Μυριέλλας Κουρεντή στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor σχολιάστηκε σήμερα από τις ψυχαγωγικές εκπομπές, με τους παρουσιαστές να στρέφονται κατά του τραγουδιστή λόγω της απρεπής συμπεριφοράς του.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 6/1 στο «Καλό Μεσημεράκι», με τον Νίκο Μουτσινά να εκφράζει τη δική του άποψη για τον Βαλάντη.

«Παιδιά

ακούστε λίγο, δεν θέλω να πάρω μέρος. Με ξέρετε τι είμαι. Δεν υπάρχει λόγος. Πρέπει να τον βγάλει η παραγωγή, είναι υπερβολή το ξέρω, τσιμπημένο… Αυτό θέλω να πω. Πρέπει να φύγει. Μιλάει πολύ άσχημα, είναι πολύ επιθετικός. Του έχει ξεφύγει…Το παιχνίδι αυτό είναι ένας εξωτερικός εγκλεισμός, είναι αυτοί μόνοι τους εκεί και βλέπει ο ένας τον άλλον κάθε μέρα.

Ο άνθρωπος αυτή τη στιγμή δεν περνάει καλά ούτε ο ίδιος. Για να κάνεις μια έκρηξη σε κάποιον, σημαίνει ότι το έχεις ζήσει όλο ήδη μέσα σου και απλά πας και το κάνεις εμετό στον απέναντι. Θα πρέπει να ηρεμήσει λίγο ο άνθρωπος. Δεν έχουν και ένα απομακρυσμένο μικρό νησάκι να πάει να ηρεμήσει, στο ξένο έχουν. Πολύ επιθετικός», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πρω1νό: «Τα γυρίσματα του Style Me Up ολοκληρώθηκαν και θα προβάλλεται μέχρι τον Φεβρουάριο»

 Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Το δημόσιο «ευχαριστώ» μετά τη φάρσα για βόμβα και τη σύλληψή του

 Κλέλια Πανταζή – Λευτέρης Τσάκαλος: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τον γιο τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα