Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Το λουλούδι της ερήμου” και “Σόφι, κούκου τζα”!

Κορίτσια! Κάθε μέρα, μέσα από την καινούργια μας στήλη με βιβλία που θα λατρέψετε και απευθύνονται τόσο σε εσάς, όσο και στα παιδάκια σας θα σας έχουμε δύο τέλειες προτάσεις από το αγαπημένο μας greekbooks.gr, που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν.

Εννοείται πως τα συγκεκριμένα βιβλία τα έχουμε διαβάσει κι εμείς γι’ αυτό και σας τα προτείνουμε. Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Στο τέλος της κάθε εβδομάδας θα σας περιμένει ένας φανταστικός διαγωνισμός στο λογαριασμό μας στο Instagram

όπου θα σας τα κάνουμε δώρο.

Τα αγαπημένα μας για σήμερα:

ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ, ΝΤΙΡΙ ΓΟΥΟΡΙΣ, ΜΙΛΛΕΡ ΚΑΘΡΗΝ

Η συναρπαστική αυτοβιογραφία της Γουόρις Ντίρι, μιας γενναίας και ανεξάρτητης γυναίκας που το έσκασε από την καταπιεστική ζωή της στην αφρικανική έρημο, όταν ήταν μόλις δεκατριών χρόνων, αγράμματη και πάμπτωχη, χωρίς τίποτα δικό της εκτός από ένα κουρελιασμένο σάλι. Σήμερα ζει στη Νέα Υόρκη, συνεχίζοντας μια καταπληκτική διπλή καριέρα: του τοπ-μόντελ, με πρόσωπο γνωστό σε όλο τον κόσμο και της Ειδικής Πρέσβειρας των Ηνωμένων Εθνών, που ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της γης υποστηρίζοντας εύγλωττα και με πάθος τα δικαιώματα της γυναίκας κι ενημερώνοντας τον κόσμο για τη σπαραγμένη από τον πόλεμο και τη λειψυδρία περιοχή της Αφρικής που άφησε πίσω της, αλλά εξακολουθεί να αγαπάει με πάθος. Και τώρα, σε τούτο το υποδειγματικό και σημαντικό βιβλίο, προσφέρει μια ακαταμάχητη, σε πρώτο πρόσωπο αφήγηση της δραματικής και διδακτικής της Οδύσσειας.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

ΣΟΦΙ, ΚΟΥΚΟΥ ΤΖΑ! ΑΓΓΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Παίξε κούκου τζα με τη Σόφι και τους φίλους της και διασκέδασε με τις κρυμμένες εικόνες!

•Μάθε αγγίζοντας

•Ανακάλυψε κρυμμένες εικόνες

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

Μια ματιά ακόμα: Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Κόλλα πέντε” και “Ο εραστής της Λαίδης Τσάτερλυ”!       

Keywords
Τυχαία Θέματα