Κλέλια Πανταζή – Λευτέρης Τσάκαλος: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τον γιο τους!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος τις τελευταίες ημέρες, καθώς κρατούν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους! Η Ολυμπιονίκης έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, ο ερχομός του οποίου πλημμύρισε με απέραντη ευτυχία την καθημερινότητά τους.

Η Κλέλια Πανταζή γέννησε το πρωί της Δευτέρας 3/1 με καισαρική τομή και σήμερα 6/1 πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η γλυκιά μανούλα ανέφερε: «Γέννησα με καισαρική γιατί έτσι είχα φέρει στον κόσμο και το πρώτο παιδί

μου λόγω του ζαχάρου που είχα. Ήταν προγραμματισμένο να γεννήσω τη Δευτέρα. Δεν είχα άγχος για τη γέννα αλλά για το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ γιατί αν ήταν θετικό θα έπρεπε να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο με κάποιον γιατρό που δεν με γνωρίζει».

Πριν από λίγες ώρες, η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος αναχώρησαν από το μαιευτήριο με το μωρό τους και πόζαραν στους φωτογράφους που τους περίμεναν στην είσοδο. Η ευτυχία τους είναι τεράστια!

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της ανήμερα των Χριστουγέννων

 Αποκάλυψη στο Πρω1νό: «Υπάρχει μια γυναίκα στη Φάρμα που έρχεται σε επαφή με τους συμπαίκτες της»

 Πρω1νό 6/1: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα