Shopping: Τα must have κομμάτια που σας προτείνουμε να αγοράσετε στις εκπτώσεις!

Έφτασαν οι εκπτώσεις και είναι η ευκαιρία να κάνετε τις αγορές σας και να επενδύσετε σε staple κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σας. Δείτε παρακάτω τις επιλογές μας και… Καλά ψώνια!

Μαύρο παλτό

View this post on Instagram

A post shared by EMELIE LINDMARK (@emitaz)

Αν δεν έχετε ήδη στην ντουλάπα σας ένα κλασσικό μαύρο παλτό είναι η κατάλληλη ευκαιρία να το αποκτήσετε αφού πρόκειται για ένα all time

classic αγαπημένο κομμάτι που θα ολοκληρώσει τα look σας και θα σας κρατήσει ζεστή και στιλάτη.

Διαλέξτε το σε πιο tailored αυστηρή γραμμή ή και πιο loose με ζώνη στη μέση. Το σίγουρο είναι ότι μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ με όλα σας τα outfits.

ZARA

Zadig&Voltaire

Σακάκι σε statement χρώμα

View this post on Instagram

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Κάντε update στο μαύρο σας blazer επιλέγοντας ένα σακάκι σε έντονο χρώμα ή pastel (φούξια, μπλε, πορτοκαλί, πράσινο, baby pink, lime green, κίτρινο κλπ.)

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι η στιγμή να διαλέξετε ένα fashion item που δεν θα τολμούσατε τόσο εύκολα αλλά μπορεί να αναβαθμίσει το στιλ και τα outfit σας.

Συνδυάστε το με monochromatic σύνολα όπως total black ή κάντε mix and match με άλλα χρώματα ή prints.

MSGM

ZARA

LBD

View this post on Instagram

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

Το μικρό μαύρο φόρεμα δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα. Μπορεί να σας βγάλει από την δύσκολη θέση του τι να φορέσετε και μπορεί να φορεθεί από casual μέχρι μία πιο formal εμφάνιση ανάλογα το styling και τα αξεσουάρ που θα διαλέξετε.

Επιλέξτε το σε minimal ύφος για να είναι πιο versatile ή και με κάποιες λεπτομέρειες όπως cut out στοιχεία (super hot right now!) για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις.

ZARA

Versace

Knee high boots

View this post on Instagram

A post shared by Aimee Song (@aimeesong)

Επιλέξτε ένα ζευγάρι μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο ( με τακούνι ή flat ) που θα δίνουν στα look σας μία formal chic νότα χωρίς να έχετε προσπαθήσει.

Αναμφισβήτητα ήταν μέχρι στιγμής και θα είναι η χρονιά τους. Μπορείτε να τις φορέσετε με παντελόνι ή ένα knit dress για πιο casual, mini ή midi φόρεμα ή φούστα και σακάκι ( ή ένα all-time favourite leather jacket) για ένα πιο glam look.

Αν έχετε ήδη στην γκαρνταρόμπα σας μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο μπορείτε να επιλέξετε ένα ζευγάρι σε καφέ ή λευκό χρώμα !

ZARA

Chloe

Διαβάστε ακόμα:

5 super chic winter looks από την Caroline Daur που θέλουμε να αντιγράψουμε asap!

Everyday glam: Το δερμάτινο παντελόνι και πώς θα το φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ!

Μαύρο ζιβάγκο: Το απόλυτο winter basic everyday κομμάτι -5 τρόποι για να το φορέσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα