Νίκος Κοκλώνης: Η απάντηση για τη φημολογούμενη αποχώρησή του από το Open, η παρεξήγηση με τη Δεβετζή και οι συζητήσεις με Σεφερλή-Τσαβαλιά!

Ο Νίκος Κοκλώνης παραχώρησε συνέντευξη στο “Πρω1νό” και στη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη και απάντησε για όλα!

Ο παρουσιαστής και παραγωγός, απάντησε για την παρεξήγηση με τη Πηγή Δεβετζή, μετά την αποκάλυψή της ότι δεν έχει λάβει απάντηση για τη συμμετοχή της στο J2US.  “Η Πηγή δεν θα μπει, (στο live του Σαββάτου) γιατί έχουν κάνει πρόβες ο Τρύφωνας Σαμαράς με την Έφη Σαρρή.

Είναι δυνατόν να μη μιλάω με την Πηγή; Δεν θέλω να αναφερθώ στο συγκεκριμένο θέμα, είμαστε τέλεια με την Πηγή. Όλα είναι μια χαρά, δεν έγινε τίποτα.”, δήλωσε.

Η δημοσιογράφος τον ρώτησε και για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από το Open και να βρίσκεται σε συζητήσεις με το Mega. Ο Νίκος Κοκλώνης δεν έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση, ωστόσο τόνισε ότι έχει επικοινωνία με το Mega, καθώς είναι ένα κανάλι με το οποίο συνεργάζεται: “Φυσικά και μιλάω με το Mega, είμαι παραγωγός εκεί, άρα έχουμε πολύ καλή σχέση. Τώρα με τον Πέτρο Μπούτο (νέο μέλος της Barking Well) θα κάνουμε και μυθοπλασία”.

Όσο για τις προσπάθειες του να πείσει τη Ρούλα Κορομηλά να επιστρέψει τηλεοπτικά, ανέφερε: “Προσπαθώ να δούμε τη Ρούλα Κορομηλά τηλεοπτικά από Ιανουάριο. Είναι ένα ‘χαρτί” που δεν έχει κλείσει η καριέα της στην τηλεόραση”.

Ο Νίκος Κοκλώνης επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά να συζητούν για την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του Mega, που θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα. Ωστόσο, εξήγησε γιατί “πάγωσαν” οι συζητήσεις: “Κάναμε ραντεβού με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, αλλά ‘πάγωσε’ η συζήτηση λόγω κορονοϊού. Με τον Μάρκο συζητήσαμε και για ένα πάρα πολύ ωραίο κόνσεπτ μυθοπλασίας”.

Τέλος, έκανε γνωστό πως η Βίκυ Σταυροπούλου και η Δέσποινα Βανδή το 2021, θα κάνουν κάτι διαφορετικό τηλεοπτικά: “Τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Δέσποινα Βανδή θα τις δούμε από Ιανουάριο να κάνουν κάτι διαφορετικό, όχι μαζί”!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Ο καβγάς της Ασημίνας με τον Νικηφόρο με αφορμή τις συναντήσεις της με τον Μπάμπη  

Θα κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού η Φαίη μας; Η απάντηση στον Γιώργο Παπαδάκη! 

Γνωστό ζευγάρι πήγε στο The 2Night Show και αποκάλυψε ότι θα παντρευτεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα