Παρανυχίδες: Τα 3 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να τις αντιμετωπίσετε!

Οι παρανυχίδες δεν είναι μόνο ενοχλητικές, μπορεί να γίνουν επικίνδυνες ειδικά αν τις πειράζεται. Υπάρχει περίπτωση να σας πονάνε αλλά και να παρουσιαστούν κοκκινίλες, μικροί τραυματισμοί αλλά και μολύνσεις.

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως κάποιες γυναίκες ταλαιπωρούνται αρκετά με τις παρανυχίδες και αυτός είναι ο λόγος που κλείνουν συχνά ραντεβού στο nail bar.

Αν ανήκετε σ’ αυτή την κατηγορία, τώρα που μένετε σπίτι και ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε πολύ συχνά αντισηπτικό που ξηραίνει το δέρμα στα χέρια και επιδεινώνει τις παρανυχίδες, πρέπει

να ακολουθήσετε 3 βασικά βήματα και όλα θα πάνε καλά. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Πως τις απομακρύνετε: Το δέρμα που περιβάλλει τις παρανυχίδες ονομάζεται επωνύχιο και συχνά γίνεται σκληρό και ξεφλουδίζει. Εσείς δεν πρέπει ποτέ να πειράζετε το συγκεκριμένο σημείο.

Αν όμως θέλετε να αφαιρέσετε τις παρανυχίδες, πρέπει προηγουμένως να μουλιάσετε τα δάχτυλά σας σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείστε το ειδικό πενσάκι με πολύ μεγάλη προσοχή.

Η σωστή φροντίδα: Για να μην εμφανιστούν παρανυχίδες φροντίστε να παραμένει το δέρμα γύρω από τα νύχια απαλό και ενυδατωμένο. Μια κρέμα απολέπισης αλλά και το ενυδατικό χεριών είναι οι καλύτερες λύσεις.

Παράλληλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το buffer για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από την περιοχή και στη συνέχεια να απλώσετε μια γενναία στρώση ενυδατικής κρέμας ή ορού. Και μην ξεχνάτε πως όλα τα προκαλεί η ξηρότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Προστατεύστε τα νύχια σας: Αν οι παρανυχίδες έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους, φορέστε γάντια όταν πλένετε τα πιάτα αφού τόσο το νερό όσο και το υγρό πιάτων προκαλεί έντονη ξηρότητα. Όσο η θερμοκρασία κατεβαίνει καλό είναι φοράτε γάντια όταν βγαίνετε έξω.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Τις φετινές γιορτές το δώρο που θα κάνετε στις κολλητές σας κρύβει τη μαγεία του Παρισιού!

H Emily DiDonato σας δείχνει πως θα αποκτήσετε το πιο κομψό beauty look σε 10 μόλις λεπτά!

Keywords
Τυχαία Θέματα