Μαρία Κωνσταντάκη: «Με έχουν απατήσει! Αντέδρασα “κατινίστικα”! Την πέτυχα στην κηδεία του και…»

Στο The 2night show βρέθηκε η Μαρία Κωνσταντάκη, σε μια απολαυστική συνέντευξη. Η αγαπητή ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός του EASY 97,2  περιέγραψε πώς περνάει την δεύτερη καραντίνα  παρέα με το σκυλάκι της  την Γκόλφω την οποία βγάζει συνεχώς μεγάλες βόλτες και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν βρίσκεται φέτος στην τηλεόραση.

Με καλή διάθεση και πολύ χιούμορ, η Μαρία Κωνσταντάκη Με χιουμοριστική διάθεση εξήγησε πως προστατεύει την προσωπική της ζωή, ωστόσο μιλά για πράγματα του παρελθόντος

που…. έχουν παραγραφεί!

«Προστατεύω πολύ την προσωπική μου ζωή. Τα λέω μετά, ίσως, γιατί το παρελθόν μετά παραγράφεται! Όπως το έγκλημα που μετά από κάποια χρόνια παραγράφεται. Αυτό συμβαίνει επειδή σε μένα η τύπου αναγνωρισιμότητα μου προέκυψε σχετικά μεγάλη, οπότε είχα συνηθίσει σε έναν τέτοιο τρόπο ζωής να μην ξέρει ο τρόπος την προσωπική μου ζωή. Από την άλλη, ενώ φαίνομαι αρκετά εξωστρεφής, δεν είμαι τόσο. Δηλαδή και η μάνα μου κάτι θα το μάθει μετά από καιρό» , ανέφερε η Μαρία Κωνσταντάκη.

Η αγαπητή ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός του EASY 97,2 με όπλο της το χιούμορ απάντησε και στις πικάντικες ερωτήσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την σεξουαλική της ζωή.

«Αυτά όλοι τα έχουμε κάνει στα νιάτα μας. Έκανα σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, στην Κολοκοτρώνη… Ήταν νύχτα και είμασταν νέοι, πολλά χρόνια πριν τον κορονοϊό. Η θάλασσα και το αυτοκίνητο δεν είναι άξια λόγου. Πλέον το κρεβάτι μου είναι το καλύτερο!» ,είπε η Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία θυμήθηκε και μια αμήχανη ιστορία…

Η Μαρία Κωνσταντάκη αποκάλυψε ότι την έχουν απατήσει στο παρελθόν, κάτι το οποίο είχε μάθει και αντέδρασε «κατινίστικα», σε λάθος στιγμή.

«Την πέτυχα στην κηδεία του ανθρώπου αυτού… Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Το έμαθα από τον ίδιο, όταν ήταν εν ζωή. Και τη συνάντησα στην κηδεία και έρχεται και μου δίνει συλλυπητήρια, ότι «ξέρω ότι ήταν μεγάλος σου έρωτας, πόσο λυπάμαι» και της λέω άκουσέ με κουκλίτσα μου, επειδή ξέρω ότι είχε γίνει αυτό κι αυτό μη μου μιλάς καν». Ήμουν νέα τότε, τώρα δεν νομίζω να το έλεγα», ανέφερε η ηθοποιός.

Δείτε την συνέντευξή της:

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Ζαρίφη: “Το πιο απάνθρωπο στη μάχη μου με τον κορονοϊό ήταν…”

The Bachelor: Η αντίδραση της Αντζελίνας στην… ομοιότητά της με την Σοράγια Μοντενέγκρο!

Εφιάλτης η βρωμιά στο τραπέζι! Η αντίδραση του Έκτορα Μποτρίνι!

Keywords
Τυχαία Θέματα