Νικολέττα Καρρά: «Θεωρώ άδικο και λάθος να μην παίζεται σήμερα το 50-50»

Η Νικολέττα Καρρά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά και ρωτήθηκε για το 50-50 και το γεγονός ότι δεν προβάλλεται πλέον στην τηλεόραση από τη συχνότητα του Mega.

Να θυμίσουμε πως με αφορμή την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, τα κανάλια πήραν μια κοινή απόφαση να μην προβάλλουν πια σε επανάληψη σίριαλ, στα οποία συμμετέχουν ηθοποιοί που έχουν καταγγελθεί. Η συγκεκριμένη απόφαση βρήκε μια μεγάλη μερίδα του κοινού σύμφωνη, ενώ υπήρχαν και εκείνοι που έχουν διαφορετική άποψη

επί του θέματος.

Όσον αφορά στο 50-50, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία, η Νικολέττα Καρρά επισήμανε πως είναι λάθος να μην παίζεται σήμερα στην τηλεόραση, καθώς είναι άδικο για τους υπόλοιπους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν.

«Είναι πολύ μεγάλο λάθος που δεν παίζεται σήμερα το 50-50 γιατί την πληρώνουν και συνάδελφοι που δεν φταίνε. Χάνουμε κάποια χρήματα από την εταιρεία δικαιωμάτων. Το θεωρώ άδικο και λάθος. Θα δείξει η δικαιοσύνη τι έχουν κάνει και τι όχι αυτοί οι άνθρωποι, δεν θέλω να μπω σε αυτή την κουβέντα, απλά υπάρχουν κάποιες ωραίες δουλειές που έγιναν στο παρελθόν, που ο κόσμος περνούσε καλά… Δεν νομίζω ότι αυτή η απόφαση είναι σωστή», ήταν τα λόγια της Νικολέττας Καρρά.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Βέρτης: Θετικός στον κορονοϊό ο γνωστός τραγουδιστής

 The Bachelor: Η πρώτη ανάρτηση της Άννας Ζένιου μετά την ήττα της – «Τραβάω σ’ όλα μια κόκκινη γραμμή…»

 Περιπέτεια για τον James Καφετζή – Του πήραν δύο φορές το δίπλωμα μέσα σε έναν μήνα

Keywords
Τυχαία Θέματα