Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι throwback φωτογραφίες με τις κόρες της σε παιδική ηλικία

Μία throwback ανάρτηση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της η Νατάσα Θεοδωρίδου το βράδυ της Τρίτης 21/2.

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, είτε προέρχονται από τη δουλειά της είτε είναι μαζί με τους φίλους και τις κόρες της, Χριστιάνα Μπέτα και Ανδριάνα Φουστάνου.

Μπορεί οι δύο γυναίκες να έχουν ενηλικιωθεί και να έχουν ακολουθήσει τα δικά τους επαγγελματικά μονοπάτια, όμως περνούν πολύ χρόνο με τη μητέρα τους και κάνουν παρέα σαν να είναι φίλες. Από την πλευρά

της, η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει μεγάλη αδυναμία στα κορίτσια της και έτσι οι τρεις τους είναι αχώριστες!

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, αποφάσισε να αναρτήσει στο προφίλ της στο Instagram δυο φωτογραφίες από το παρελθόν, όταν ακόμα οι κόρες της ήταν παιδιά. Ο φακός έχει πετύχει μαμά και κόρες σε χαλαρές στιγμές κατά τη διάρκειά εξόδου τους.

«Εμείς», έγραψε η Νατάσα Θεοδωρίδου στην ανάρτησή της.

Οι τρεις γυναίκες είναι αγαπημένες, απόλυτα ενωμένες και συνεπώς αντιμετωπίζουν μαζί κάθε δυσκολία και φυσικά απολαμβάνουν τις χαρούμενες στιγμές.

Να θυμίσουμε πως η Χριστιάννα Μπέτα προέρχεται από τη σχέση της τραγουδίστριας με τον Τάκη Μπέτα και είναι 29 ετών, ενώ η Ανδριάνα Φουστάνου από τον γάμο της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Ανδρέα Φουστάνο και είναι 22 ετών.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Αυτή είναι η λίστα με τους υποψήφιους για την εβδομάδα

 MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε – «Προσπάθησα για ένα όνειρο»

 MasterChef: Επέστρεψε με φόρα στο reality – «Κάποιοι δε χάρηκαν που με είδαν»

Keywords
Τυχαία Θέματα