Θοδωρής Φέρρης: «Ήμουν στα πατώματα. Έκλαιγα και είχα χάσει δέκα κιλά»

Ο Θοδωρής Φέρρης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τη Μαρία Παπαϊωάννου και αναφέρθηκε στην πρώτη ερωτική απογοήτευση, ενώ αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από το νέο τραγούδι του «Αυτό που ήθελα από εσένα έρωτά μου».

Περιγράφοντας την πρώτη σχέση του και τον δύσκολο χωρισμό τους, ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε: «Θα σου πω μια μικρή ιστορία. Το 2001, όταν ήμουν 20 χρόνων, είχα μια σχέση. Ήταν η πρώτη μου σχέση και διήρκεσε τέσσερα χρόνια. Ήμουν πιτσιρίκι και σκέψου ότι όταν χώρισα ήμουν πραγματικά στα πατώματα.

Έκλαιγα,

δεν έτρωγα, είχα χάσει δέκα κιλά. Με βλέπει η μητέρα μου λοιπόν κλαμένο και μου λέει: “Τι έχεις, αγόρι μου;”. Ράκος εγώ, της απαντάω: “Χώρισα”. Και τότε μου είπε: “Αυτό είναι πολύ καλό. (Στο μεταξύ εγώ να κλαίω, πήγα να τη βρίσω.) Τώρα θα τραγουδάς καλύτερα”».

Και συνέχισε: «Εγώ λειτουργώ αυθόρμητα και με συναίσθημα. Σκέφτομαι λοιπόν ότι αν είμαι βολεμένος, τακτοποιημένος, σε ένα πολύ ωραίο και ασφαλές περιβάλλον, με το κορίτσι μου να με περιμένει με ζεστό φαγητό στο κρεβάτι, τότε ίσως κόβεται λίγο το καλλιτεχνικό συναίσθημα.

Αν είμαι όμως μόνος, κοιτάω το ταβάνι και σκέφτομαι, ας πούμε, την πρώην, νομίζω ότι αποδίδω καλύτερα τα τραγούδια. Φυσικά άλλοι άνθρωποι θα ισχυριστούν κάτι διαφορετικό. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη».

Ακόμα, ο Θοδωρής Φέρρης περιέγραψε ένα περιστατικό που συνέβη πριν από τέσσερα χρόνια και τον ώθησε στην απόφαση να κυκλοφορήσει το «Αυτό που ήθελα από εσένα έρωτά μου»:

«Το κομμάτι κυκλοφόρησε στις 30 Ιανουαρίου καθώς περιλαμβάνεται στον δίσκο μου. Πριν από τέσσερα χρόνια το έβαλα να το ακούσει μια κοπέλα που τότε είχαμε κάτι. Θυμάμαι ότι έβαλε τα κλάματα και έτσι εκείνη τη στιγμή αποφάσισα να το κατοχυρώσω. Όταν είδα έναν άνθρωπο να κλαίει με μαύρο δάκρυ, σκέφτηκα ότι αυτό το τραγούδι αγγίζει. Είναι κάτι αληθινό…».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star – Μελίνα Μεταξά: Τα καρφιά για την εμμονή της με τον Ασημακόπουλο – «Θυμίζει Ορέστη Τσανγκ»

 Βάσω Λασκαράκη: «Δεν είχα λεφτά να πάω στην δουλειά, πήρα προκαταβολή γιατί ζοριζόμουν»

 Super Κική: Η δημόσια έκκληση για βοήθεια – «Οι συνθήκες που ζουν δεν έχουν προηγούμενο»

Keywords
Τυχαία Θέματα