MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε – «Προσπάθησα για ένα όνειρο»

Με μια αποχώρησε ολοκληρώθηκε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef.

Ο Παύλος Λούλης, ο Αριστοτέλης Νικολογιάννης και ο Νικήτας Φιλιππάκης κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο των κριτών προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον μαγειρικό διαγωνισμό. Όλοι έβαλαν τα δυνατά τους, όμως ένας δεν κατάφερε να αποδώσει, όπως θα επιθυμούσαν οι κριτές.

Ο λόγος για τον Αριστοτέλη Νικολογιάννη, ο οποίος είχε ακόμα μία ευκαιρία να παραμείνει στο σπίτι του MasterChef. Οι κριτές ανακοίνωσαν πως, αν καταφέρει και κερδίσει την παίκτρια που θα «εισβάλλει» στο

παιχνίδι, θα γυρίσει ήσυχος στο σπίτι.

Ωστόσο, η Μαρία Λαζαρίδου επέστρεψε με φόρα στο MasterChef και δεν του άφησε το περιθώριο να τη κερδίσει. Έτσι, ο Αριστοτέλης Νικολογιάννης είδε την πόρτα της εξόδου και έκλεισε αυτό το κεφάλαιο.

«Τι να πω δεν ξέρω. Ευχαριστώ πολύ την ευκαιρία που δώσατε. Από αυτή την εμπειρία κρατάω πολλά πράγματα. Είναι μεγάλο σχολείο. Μου άρεσε πάρα πολύ, ήθελα να συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ. Ήταν αρκετά δύσκολο. Θα μου λείψουν αρκετά παιδιά», ήταν τα πρώτα λόγια του μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης.

Και πρόσθεσε συγκινημένος: «Βγάζω ποδιά, την αφήνω στον πάγκο και προχωράω. Προσπάθησα για ένα όνειρο, ευελπιστώ να είναι υπερήφανη γιατί μαζί της έγινα πατέρας και μαζί της μεγάλωσα…».

Διαβάστε ακόμα:

 MasterChef: Επέστρεψε με φόρα στο reality – «Κάποιοι δε χάρηκαν που με είδαν»

 Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Οι ηθοποιοί του «Σασμού» στη θεατρική πρεμιέρα της – Φωτογραφίες

 Survivor All Star: Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος – «Εγώ είμαι παίκτης ριάλιτι, δεν έχω έρθει για τα αγωνίσματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα