Survivor All Star – Μελίνα Μεταξά: Τα καρφιά για την εμμονή της με τον Ασημακόπουλο – «Θυμίζει Ορέστη Τσανγκ»

Η Μελίνα Μεταξά ψηφίστηκε παμψηφεί στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού στο «Survivor All Star» και έτσι μετά τον Κώστα Παπαδόπουλο αποτελεί τη δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση. Όσον αφορά στη δική της ψήφο, η Μελίνα Μεταξά ψήφισε για ακόμα μια φορά τον Γιώργο Ασημακόπουλο, διατηρώντας έτσι το έθιμο.

Στο σημερινό επεισόδιο, λοιπόν, η συγκεκριμένη απόφασή της σχολιάστηκε έντονα από τους παίκτες των Διάσημων, οι οποίοι έκαναν λόγο για εμμονή της παίκτριας της μπλε ομάδας. Μάλιστα, δε δίστασαν να την παρομοιάσουν με τον Ορέστη Τσανγκ,

που στο πρώτο Survivor ψήφιζε συνεχώς την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου.

«Στο χθεσινό συμβούλιο συνεχίσαμε να βλέπουμε την εμμονή της Μελίνας προς τον Ασημακόπουλο γιατί μιλάμε για μια εμμονή… Δεν υπάρχει λόγος γι’ αυτή την ψήφο. Αυτό μου θυμίζει την ψήφο του Τσαν με την Ελισάβετ στο πρώτο Survivor. Δεν σταματούσε να την ψηφίζει μέχρι που στο τέλος έφυγε. Τα κατάφερε», σχολίασε αρχικά η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μαρτίκας πέταξε τα καρφιά του στη Μελίνα Μεταξά, κατακρίνοντάς τη για τη στάση της: «Ο Ασημακόπουλος ψηφίστηκε γι’ ακόμα μια φορά γιατί το έχουμε παράδοση αυτό στο Survivor.

Μελίνα μου, αν δικαιολογείς την εμμονή σου απέναντι στον Ασημακόπουλο ότι το κάνεις από συνήθεια και το έχεις υιοθετήσει ως παράδοση, τη συνήθεια της κακίας προς τον Ασημακόπουλο. Πιο φθηνή δικαιολογία δεν υπάρχει, το ζήσαμε και αυτό, ψηφίζουμε κατά παράδοση».

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είπε σχετικά με την ψήφο που έλαβε από τη Μελίνα Μεταξά: «Παράπονο δεν έχω, η παράδοση είναι παράδοση. Αν ήμασταν στην τρίτη ασυλία θα είχα βγει πάλι υποψήφιος με μία ψήφο.

Η Μελίνα έχει πάθει Ορέστης Τσαν, είναι λίγο εμμονική και μαζί μου. Τι να κάνω… Αρέσω παιδί μου αρέσω και μου δίνει ψήφους».

Διαβάστε ακόμα:

 Βάσω Λασκαράκη: «Δεν είχα λεφτά να πάω στην δουλειά, πήρα προκαταβολή γιατί ζοριζόμουν»

 Super Κική: Η δημόσια έκκληση για βοήθεια – «Οι συνθήκες που ζουν δεν έχουν προηγούμενο»

 Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Βρίσκομαι ακόμα σε κακή ψυχολογική κατάσταση γι’ αυτό…»

Keywords
Τυχαία Θέματα