Νατάσα Καλογρίδη: Δεν φαντάζεστε σε ποιο ριάλιτι θα την δούμε!

Πρόκειται για μια εκκεντρική ηθοποιό, η οποία έχει μια στενή επαφή με την μόδα. Η ίδια σε κάθε της εμφάνιση φροντίζει να κλέβει την παράσταση με τις στυλιστικές της επιλογές. Ο λόγος για τη Νατάσα Καλογρίδη, την οποία πολύ σύντομα θα τη δούμε σε ένα αγαπημένο ριάλιτι σε ρόλο guest.

Η γνωστή ηθοποιός είναι πολυτάλαντη και πολύ λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας και μάλιστα απέσπασε βραβείο από το Υπουργείο Πολιτισμού της Αυστραλίας.

«Τα ρούχα αυτά τα σχεδίασα μόνη μου, αφού στην Αυστραλία όπου και γεννήθηκα σπούδασα fashion design. Τόσο το ντύσιμο και το στυλ όσο και ο συνδυασμός ρούχων και αξεσουάρ αποτελούν κομμάτια της καθημερινότητάς μου. Εν προκειμένω, γνώριζα τι απαιτούσε ο ρόλος μου, σχεδίασα δύο κομμάτια και στη συνέχεια τα υλοποίησα με τη βοήθεια της Δήμητρας», εξομολογήθηκε η Νατάσα Καλογρίδη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο παρελθόν.

Και πρόσθεσε: «Είμαι της παγέτας, είμαι και του τζιν με αθλητικά. Φορώ εξίσου άνετα και τα δύο γιατί είναι τέτοια η προσωπικότητά μου. Δεν χρειάζομαι στυλίστες, όπως κάποιοι άλλοι, για να φτιάξουν την εικόνα μου. Αυτό που βλέπετε, αυτό είμαι. Δεν κοπιάρω, δεν καταπιέζομαι και δεν κουβαλώ απωθημένα. Το μυαλό μου και η ψυχή μου είναι ελεύθερα, δεν μπαίνουν σε καλούπια».

Η Νατάσα το βράδυ της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου, θα καθίσει σε μια από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του ριάλιτι του Open, Project Runway με παρουσιάστρια την Ευαγγελία Αραβανή.

Για το γεγονός μια ενημέρωσε ο σχεδιαστής Απόστολος Μητρόπουλος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση:

Δείτε ακόμη: My Style Rocks: Η αποκάλυψη της Σιαμπάνη και η αντίδραση της Σπυροπούλου «Σοκ»

Keywords
Τυχαία Θέματα