H εσάνς του χειμώνα που θα σας χαρίσει μια αίσθηση πολυτέλειας

Τον Οίκο Bottega Veneta πολύ τον αγαπάμε. Και τις εσάνς του επίσης αφού κρύβουν μια πολυτέλεια που έχουμε ανάγκη στην καθημερινότητα μας και μια γοητεία που μας θυμίζει την αιώνια ομορφιά της Ιταλίας.

Η συλλογή αρωμάτων Parco Palladiano κρύβει αυτή ακριβώς την γοητεία αφού οι εσάνς είναι εμπνευσμένες από τους κήπους Palladian που βρίσκονται στην Περιφέρεια Veneto της Ιταλίας και σχεδιάστηκαν από τον αρχιτέκτονα Andrea Palladio τον 16ο αιώνα. Οι βίλες με τους μαγικούς κήπους αποτελούν ένα ονειρικό μέρος που η κλασική αρχιτεκτονική ενώνεται με το μαγικό φυσικό τοπίο, σε απόλυτη ισορροπία.

Κάθε

άρωμα, αποτελεί ένα οσφρητικό “trompe l’oeil,” (μια τεχνική που χρησιμοποιούν οι καλλιτέχνες όταν θέλουν να δημιουργήσουν στον θεατή οφθαλμαπάτη για το έργο τους) που έχει δημιουργηθεί από τα πιο προσεγμένα συστατικά, είδη φυτών και λουλουδιών που ανθίζουν στην Περιφέρεια Veneto. Κάθε άρωμα, έχει πάρει το όνομα του από τις βασικές του νότες μαζί με ρωμαϊκούς αριθμούς με σκοπό να αποδοθεί φόρος τιμής στην παραδοσιακή κληρονομιά των Palladian Villas.

Τα τρία νέα αρώματα μας ταξιδεύουν στους υπέροχους κήπους και μας δίνουν τη δυνατότητα να ονειρευτούμε

Το Parco Palladiano I Magnolia θυμίζει τις πρώτες πρωινές στιγμές της ημέρας, τη στιγμή που ο ήλιος ξεκινά να λάμπει και να φωτίζει διακριτικά τους κήπους, κάνοντας τους να λάμπουν. Στην εσάνς πρωταγωνιστεί η αριστοκρατική, γλυκιά και έντονη μαζί μανόλια.

Μυρίζοντας το Parco Palladiano VII Lillà είναι σαν να αντικρίζετε το απαλό φως ενός καλοκαιρινού ξημερώματος σε ένα κήπο γεμάτο από άνθη πασχαλιάς. Πρόκειται για μια έντονη, φωτεινή και musky floral σύνθεση.

Το Parco Palladiano IV Azalea σας φέρνει στο νου τα άνθη της αζαλέας που καλύπτουν το έδαφος έξω από τις Palladian Villas, δημιουργώντας μια εικόνα μαγική. Tο ιδιαίτερο και έντονο άνθος αζαλέα, που σπάνια χρησιμοποιείται στην αρωματοποιία, μεταδίδει το απαλό και φωτεινό άρωμα του ενώ συνδυάζεται μοναδικά με το βελούδινο άρωμα του κάστανου, που δημιουργεί μια μοναδική υφή στο άρωμα, αποτυπώνοντας το υπέροχο τοπίο των κήπων.

Διαβάστε ακόμη:

Τα καλύτερα eyeshadow primer που θα κρατήσουν τη σκιά στη θέσης της για όσο εσείς θέλετε!

Επιτέλους ένα κονσίλερ που καλύπτει χωρίς να φαίνεται ότι το φοράτε

Keywords
Τυχαία Θέματα