Μικαέλα Φωτιάδη: Ο σύντροφό της μας δείχνει σε βίντεο το αγγελούδι τους!

Η Μικαέλα Φωτιάδη είναι μια από τις παίκτριες του φετινού Greece’s Next Top Model, που παρόλα αυτά δεν είναι άγνωστη στο χώρο της μόδας, καθώς κατάφερε το 2016 να κερδίσει τον τίτλο «Μις Ευρώπη». Μετά από αυτή την νίκη το μοντέλο έχει περπατήσει σε πασαρέλες γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών και έχει συμμετάσχει σε πολλές φωτογραφίσεις.


Ας μάθουμε όμως μερικά ακόμα πράγματα γι΄αυτήν. Γεννήθηκε στην Ολλανδία, αλλά κατάγεται από την Κρήτη.

Είναι μόλις 24 ετών και έχει έναν γιο 16 μηνών. Λόγω της εγκυμοσύνης απείχε από τον χώρο του μόντελινγκ τα τελευταία 2 χρόνια, όμως τώρα την βλέπουμε να έχει έχει επανέλθει δυναμικά. Μετά την γέννηση του γιού της άκουσε πολλά σχόλια του τύπου, «δεν θα μπορέσεις να κυνηγήσεις τώρα τα όνειρά σου», όμως ή ίδια απέδειξε πως όλα γίνονται.


Στο reality η Μικαέλα και η παρέα της ξεχώρησαν αμέσως, γίνοντας πιο γνωστές στο ευρύ κοινό ως «η τριάδα φωτιά». Η ίδια στο παρελθόν δήλωσε πως, «Η Μέγκι και η Εύη πιστεύω ότι είναι πιο κοντά στη δική μου προσωπικότητα. Δεν είναι διπρόσωπες. Ό,τι έχουν να πουν το λένε ευθέως στην άλλη κοπέλα, κάτι που δεν το κάνουν πολλές μέσα στο σπίτι και για αυτό δημιουργούνται διάφορες κλίκες». Αρχικά σπάει η κλίκα γιατί έχει φύγει και η Μέγκι. Όμως σύμφωνα με spoiler του διαδυκτίου η Μικαέλα Φωτιάδη έχει και αυτή αποχωρήσει από το σπίτι του Next Top Model. Τα επεισόδια είναι μαγνητοσκοπημένα και όλα αυτά θα τα δούμε αργότερα.

Ωστόσο, βλέπουμε τη Μικαέλα να κάνει συχνές αναφορές στους άντρες της ζωής της. Τον σύντροφό της Γιάννη Μπορμπόκη και τον γιο τους. Μάλιστα, σήμερα ο Γιάννης στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε το γεύμα που απόλαυσε με τον γιό του στην κουζίνα του σπιτιού τους.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Δείτε ακόμη: Δεν πάει το μυαλό σας τι δουλειά έκανε ο Πάνος Βλάχος όταν μετακόμισε στην Αμερική

Keywords
Τυχαία Θέματα