Ναταλία Γερμανού: Το νησί που επέλεξε για να περάσει το Πάσχα -Οι πρώτες φωτογραφίες

Τα τελευταία χρόνια, η Ναταλία Γερμανού παρουσιάζει την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha και σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η γνωστή παρουσιάστρια θα συνεχίσει να κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αφού πριν από λίγο καιρό ανανέωσε τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό που τη φιλοξενεί.

Αυτές τις μέρες, η Ναταλία Γερμανού βρίσκεται στην Κρήτη για τις διακοπές του

Πάσχα και απολαμβάνει χαλαρές και ανέμελες στιγμές.

H ίδια βρίσκεται εκεί με καλούς της φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσά τους ο Θέμης Γεωργαντάς, η Χριστιάνα Δανέζη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος και ο γνωστός επιχειρηματίας Ηλίας Κοκοτός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Germanou Official (@natalia_germanou)

Πρόσφατα, η γνωστή παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και -μεταξύ άλλων- μίλησε για το πως επιβίωνε στο παρελθόν αλλά και για την προσωπικότητά της.

«Πολλές φορές στην καριέρα μου έχω υπάρξει ένα σιχαμένο βρωμόπαιδο απλά και μόνο γιατί στην ανάγκη μου να επιβιώσω, έβγαινε ο κακός μου εαυτός. Κάπως έπρεπε να επιβιώσω από τα «μαχαίρια» που πεταγόντουσαν πίσω μου και δεν ήξερα ποιο θα με βρει. Ζήτησα πολλές συγγνώμες. Κάποιοι μου είπαν ότι χαίρονται πολύ, κάποιοι ότι δεν το περίμεναν από εμένα και κάποιοι ότι συμβαίνουν αυτά στο χώρο μας.

Κλαίω πολύ και μου αρέσει αυτό. Θεωρώ ότι το κλάμα είναι υγεία. Δεν φοβάμαι καθόλου να κλάψω, να τσαλακωθώ, να πέσω κάτω και να παρακαλέσω ή να συγκινηθώ. Στο σπίτι μου είμαι αρκετά μοναχική, επιλέγω αρκετές φορές να είμαι μόνη με τον εαυτό μου γιατί μου πήρε πολλά χρόνια να τον αποδεχτώ και να τον αγαπήσω. Όταν κατάφερα να αποδεχτώ τελικά τον εαυτό μου, θεώρησα τις στιγμές που περνάω με εμένα πολύτιμες».

Διαβάστε επίσης:

«Ήμασταν σε τουρνέ και δυστυχώς έχασα το μωρό, ήταν πάρα πολύ δύσκολο»

Νατάσα Θεοδωρίδου: Στη Θεσσαλονίκη για τις διακοπές του Πάσχα – Το τρυφερό βίντεο με τη μαμά της

Δημήτρης Σταρόβας για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Tον έπαιρνα τηλέφωνο και τον έβριζα, είχε αγωνία να…»

Keywords
Αναζητήσεις
ναταλια γερμανου που περασε το πασχα
Τυχαία Θέματα