Νατάσα Θεοδωρίδου: Στη Θεσσαλονίκη για τις διακοπές του Πάσχα – Το τρυφερό βίντεο με τη μαμά της

Σε έναν πολύ ξεχωριστό προορισμό θα γιορτάσει το φετινό Πάσχα η Νατάσα Θεοδωρίδου. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια θα περάσει τις Άγιες αυτές μέρες στον τόπο καταγωγής της, τη Θεσσαλονίκη.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου περνάει ανέμελες στιγμές και φορτίζει τις μπαταρίες της, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης παρέα με την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μάλιστα,

η Νατάσα Θεοδωρίδου δημοσίευσε και ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο instagram στο οποίο τη βλέπουμε μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με την πολυαγαπημένη της μητέρα.

Η μαμά της τραγουδίστριας στέλνει τις ευχές της στον κόσμο για το Πάσχα και στο τέλος του βίντεο τονίζει πως το μόνο που δεν θέλει είναι να στεναχωρούν την κόρη της.

«Η μαμά μου, Σοφία Θεοδωρίδου. Καλή μας Ανάσταση», έγραψε η Νατάσα Θεοδωρίδου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Σας θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα (3/4) πραγματοποιήθηκαν στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς  τα εγκαίνια της δεύτερης ατομικής έκθεσης της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Κριστιάνας Μπέτα.

Το παρών έδωσαν αρκετά πρόσωπα από τον χώρο της ελληνικής showbiz, ενώ από το πλευρό της νεαρής κοπέλας δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γονείς της.

Οι δυο τους έκαναν κοινές δηλώσεις μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησαν συγκινημένοι για την κόρη τους.

«Ζω από την πρώτη στιγμή της έμπνευση της κόρης μου στο σπίτι. Βεβαίως και είμαι συγκινημένη. Έχω ζητήσει από τη Χριστιάνα να ζωγραφίσει κάτι για μένα, αλλά δεν το κάνει. Εγώ παροτρύνω τις κόρες μου να κάνουμε τικ τοκ. Βεβαίως και συζητάμε τα προσωπικά τους, είναι ενήλικες πια», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου και απευθύνθηκε στον πρώην σύζυγό της: «Τάκη, θα έρθεις; Έλα λίγο σε παρακαλώ, το παιδί μας είναι».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μπέτας ανέφερε: «Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος γιατί η κόρη μου κάνει αυτό που αγαπάει και αυτό που την κάνει ευτυχισμένη. Παρόλο που έχει σπουδάσει, έχει κάνει εξαιρετικές σπουδές, αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι με το οποίο είναι ευτυχισμένη και χαρούμενη. Αυτό ήταν και δική μου ευχή και της Νατάσας. Πάντα ακούω Νατάσα!».

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Σταρόβας για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Tον έπαιρνα τηλέφωνο και τον έβριζα, είχε αγωνία να…»

Λένα Δροσάκη: Το πρώτο Πάσχα μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Η Εύα Καϊλή στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποφυλάκιση: «Με υποτίμησαν, με προσβάλαν ως γυναίκα»

Keywords
Τυχαία Θέματα