Η Εύα Καϊλή στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποφυλάκιση: «Με υποτίμησαν, με προσβάλαν ως γυναίκα»

Η Eύα Καϊλή αποφυλακίστηκε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, έπειτα από 4 μήνες που κρατούνταν στις φυλακές Χάρεν στο Βέλγιο για το σκάνδαλο Qatar Gate.

Κατά την άφιξη στο διαμέρισμά της στις Βρυξέλλες, η ίδια έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργία λέγοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ,

με περιμένει η κόρη μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι κοντά της. Ο αγώνας συνεχίζεται με αποφασιστικότητα με τους δικηγόρους μου».

Λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή της, η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο «ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ» και στους Άγγελο Σκορδά και Βελίκα Καραβαλτσίου.

«Με υποτίμησαν, με προσβάλαν ως γυναίκα. Φώναζα ότι είμαι αθώα, τα κάγκελα όμως δεν ακούν», λέει η Εύα Καϊλή.

Σε άλλο σημείο εξομολογείται ότι από το μυαλό της πέρασε το ενδεχόμενο να δώσει τέλος στη ζωή της, όμως η κόρη της ήταν το κίνητρο για ζωή.

«Να μην ντρέπεται η κόρη μου για εμένα, αυτός ο σκοπός με κρατάει ζωντανή, με βοηθάει να είμαι στα συγκαλά μου.

Όλοι με συμβούλευαν να ομολογήσω, να φύγω γρήγορα, να πάω στην κόρη μου. Είναι αλήθεια, μπορώ να το πω, πέρασαν στιγμές που σκέφτηκα να τελειώσω μόνη μου το μαρτύριο της εκκωφαντικής μοναξιάς. Δείλιασα, δεν το έκανα, η σκέψη της κορούλας μου δε με άφηνε, με στήριζε, μου έδωσε νόημα να σηκωθώ, να πολεμήσω για να αποδείξω ότι είμαι αθώα, για να μην ντρέπεται η κόρη μου για εμένα», αποκαλύπτει η Εύα Καϊλή.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Δεν έχασε και κάτι τηλεόραση που δεν με έχει, μην τρελαθούμε» 

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι του ζευγαριού στην Αμερική

Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη Λιάντου δίνει το απόλυτο spoiler για το τέλος της ηρωίδας της

Keywords
Τυχαία Θέματα