Ναταλία Γερμανού: «Μας έχει σταλεί απαγορευτικό στο κανάλι, οπότε δείξτε κατανόηση»

Το μεσημέρι της Κυριακής (19/02), η Ναταλία Γερμανού προχώρησε σε μια διευκρίνιση στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται».

Η παρουσιάστρια, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, αποκάλυψε ότι ο συνήγορος της κατηγορουμένης έχει στείλει απαγορευτικό στον Alpha και δεν επιτρέπει στους δημοσιογράφους και τους παρουσιαστές να αναφέρονται ονομαστικά στα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

«Για να εξηγήσουμε

στους τηλεθεατές που μας παρακολουθούν… να ξέρετε ότι στα άλλα κανάλια μπορεί να βλέπετε ότι αναφέρονται με τα ονόματά τους και η κατηγορουμένη και ο εν διαστάσει σύζυγός της.

Σε εμάς έχει σταλεί απαγορευτικό στο δικό μας το κανάλι και δεν μας επιτρέπουν να πούμε τα ονόματά τους, ούτε των παιδιών», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Οπότε για να μη μας στέλνετε – και πολύ δικαιολογημένα – μηνύματα “δε μας λέτε ονόματα, όλοι ξέρουμε για ποιους πρόκειται”, να σας πούμε ότι στο δικό μας κανάλι ή μάλλον στη δική μας εκπομπή, γιατί η Τατιάνα Στεφανίδου έχει νομίζω πλήρη ελευθερία, εμείς οι υπόλοιπες εκπομπές και το δελτίο δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε ονόματα».

«Οπότε την κατανόησή σας, γι’ αυτό θα τα λέμε περιφραστικά. Συνέχισε, συγγνώμη που σε διέκοψα», είπε κλείνοντας η Ναταλία Γερμανού και αμέσως μετά έδωσε τον λόγο στον συνεργάτη της,  Δημήτρη Πανόπουλο.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Sin Boy: Στενός συνεργάτης του βάζει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να έχει «φύγει» από τη ζωή – «Είναι ζωντανός»

Μπο: «Συμφωνώ που η Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλεσε τον Μάριο Πρίαμο “ντροπή της Κύπρου”»

Keywords
Τυχαία Θέματα