Στέφανος Κωνσταντινίδης: Η αντίδραση της συζύγου του μετά το φιλί του με τη Λίτσα Γιαγκούση στο J2US

Το βράδυ του Σαββάτου (18/02), ο νέος κύκλος του «J2US» έκανε πρεμιέρα στον Alpha με οικοδεσπότη τον Νίκο Κοκλώνη.

Στην έναρξη, ο παρουσιαστής ερμήνευσε μια παραλλαγή του επιτυχημένου τραγουδιού «Conga», ενώ μαζί του στη σκηνή ήταν και οι τέσσερεις κριτές του φαντασμαγορικού show.

Στη συνέχεια, αφού καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό και είπε τα πρώτα του λόγια, ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε στη σκηνή ένα ένα τα ζευγάρια του παιχνιδιού. Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους είναι και ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης,

ο οποίος έχει coach την Λίτσα Γιαγκούση.

Ο δημοσιογράφος και η τραγουδίστρια είπαν το «Θα απουσιάζω» του Πάνου Κιάμου και εντυπωσίασαν με την ερμηνεία τους την κριτική επιτροπή και το κοινό στο πλατό.

Μάλιστα, στο τέλος της εμφάνισή τους η Λίτσα Γιαγκούση έδωσε ένα πεταχτό φιλί στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, αφήνοντας τον έκπληκτο.

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και η δημοσιογράφος Μαρία Κοκολάκη συνάντησαν τον Στέφανο Κωνσταντίδη και ο ίδιος ρωτήθηκε για το πώς αντέδρασε η σύζυγός του, Μαρία Δήμου όταν είδε το φιλί του με την Λίτσα Γιαγκούση.

«Για να δεις τι φάση με τη Μαρία. Το ανέβασε το στιγμιότυπο στο Instagram. Θεατράλε!», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του MEGA.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αναδημοσίευσε την ανάρτηση της συζύγου του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Φαίη: Οι on camera δηλώσεις μετά το πρώτο live του «The Voice» -«Το ευχαριστήθηκα»

Μαρία Κορινθίου: Αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να χειρουργηθεί

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Βασάλο – Fipster: «Δεν θέλω να μπω ανάμεσα στο ζευγάρι»

Keywords
Τυχαία Θέματα