Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, προχώρησε πριν από λίγη ώρα σε μια νέα ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, μέσω τις οποία αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει.

Η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε στο προφίλ τις δυο φωτογραφίες στις οποίες τη βλέπουμε

να ποζάρει κάτω από μια ροζ ομπρέλα και αποκάλυψε  ότι εκείνη και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Δανιάς περιμένουν κοριτσάκι.

«Είναι το λεγόμενο “baby pink” και οι ουρανοί “βρέχουν” αγάπη! Μικρό μου πλασματάκι, θα είμαστε για πάντα η “ομπρέλα” σου! Με αγάπη, η μανούλα σου. It’ s a girl (είναι κοριτσάκι)», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Αυτή την εβδομάδα, η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε δηλώσεις στο περιοδικό ΟΚ και -μεταξύ  άλλων- μίλησε για την εγκυμοσύνη της, και τη γυμναστική που κάνει αυτή την περίοδο.

«Εγώ πάντως συνεχίζω να γυμνάζομαι, κάνοντας αποκλειστικά και μόνο pilates, και φτάνω μέχρι το σημείο που μπορώ, ανάλογα με τις δυνάμεις μου.

Σε γενικές γραμμές έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Απρίλιο θα γεννήσω. Το θέλαμε πολύ αυτό το μωρό με τον Κωνσταντίνο. Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση και τώρα περιμένουμε πώς και πώς τον ερχομό του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Διαβάστε επίσης:

Sin Boy: Στενός συνεργάτης του βάζει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να έχει «φύγει» από τη ζωή – «Είναι ζωντανός»

Μπο: «Συμφωνώ που η Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλεσε τον Μάριο Πρίαμο “ντροπή της Κύπρου”»

Survivor All Star Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Keywords
Τυχαία Θέματα