Sin Boy: Στενός συνεργάτης του βάζει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να έχει «φύγει» από τη ζωή – «Είναι ζωντανός»

Μια ανάρτηση που έγινε πριν από λίγες μέρες στον προσωπικό λογαριασμό του Sin Boy στο Instagram, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους θαυμαστές του.

Συγκεκριμένα, στο προφίλ ανέβηκε μια φωτογραφία του τράπερ συνοδευόμενη από το παρακάτω μήνυμα: «Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination».

Βέβαια

δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στα social media σχολίασαν ότι ο τράπερ δεν έχει «φύγει» από τη ζωή και πως όλο αυτό είναι ένα διαφημιστικό τρικ για την επόμενη μουσική δουλειά του.

Το μεσημέρι της Κυριακής ( 19/02), ο στενός συνεργάτης του Sin Boy, Κιμ Διαμαντόπουλος μίλησε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γεια σου» και τοποθετήθηκε σχετικά με τον χαμό που έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες.

Ο ίδιος ανέφερε ότι o Sin Boy είναι ζωντανός και ότι όλο αυτό έχει ξεκινήσει από τον traper για διαφημιστικούς λόγους.

«Επειδή υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στους θαυμαστές του Sin Boy, θα ήθελα να ενημερώσω ότι ο τράπερ είναι ζωντανός.Όλο αυτό το θέμα με τον δήθεν θάνατό του έχει ξεκινήσει από τον ίδιο για διαφημιστικούς λόγους, ώστε να γίνει ντόρος γύρω από τη δουλειά του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο στενός συνεργάτης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ

Διαβάστε επίσης:

Μπο: «Συμφωνώ που η Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλεσε τον Μάριο Πρίαμο “ντροπή της Κύπρου”»

Survivor All Star Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Το τέλος μιας σχέσης είναι σαν ένας μικρός θάνατος»

Keywords
Τυχαία Θέματα