Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά από πέντε μήνες στο Survivor

Την πρώτη ανάρτηση στα social media έκανε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μετά από περίπου πέντε μήνες που έμεινε στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor.

Το μοντέλο απόλαυσε αυτή την ξεχωριστή και πολύ δύσκολη εμπειρία που έζησε, κρατώντας κατά νου μόνο τις καλές στιγμές. Παρά την καλή πορεία της στο reality επιβίωσης, η ίδια αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς δίνοντας έτσι προτεραιότητα στην υγεία της, αφού αντιμετωπίζει ένα

πρόβλημα με το έντερό της.

Δημοσιεύοντας, λοιπόν, μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι του Survivor, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ευχαρίστησε δημόσια όσους τη στήριξαν, στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα.

«Τι να πρωτοπώ δεν ξέρω…… Και είναι πραγματικά τόσα πολλά…. Απέραντη ευγνωμοσύνη για όλα όσα έζησα… Όλα όσα έμαθα… Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που με στηρίξατε και με κρατήσατε στο @survivorgreece, που αγαπήσατε την Naf, όλους εσάς που ακόμη και σήμερα μου στέλνετε μηνύματα γεμάτα αγάπη και όμορφα λόγια…

Όταν έβλεπα ευχαριστήριους λόγους μου φαινόταν κλισέ, αλλά τώρα το ζω, και η αλήθεια είναι ότι η στήριξη του κόσμου μπορεί όντως να σου δώσει τόσο κουράγιο και τόση δύναμη! Εγώ θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να ανταποδώσω… Εγώ από εσάς θέλω να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας… Τα θέλω σας… Και μην σταματάτε να ονειρεύεστε…Όσο μεγάλα και αν φαίνονται αυτά τα όνειρα, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα… Βήμα βήμα κάθε φορά… Λίγο λίγο κάθε μέρα…», ήταν τα λόγια της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου.

Δείτε την πρώτη ανάρτηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nafsika (@nafsika_pan)

Διαβάστε ακόμα:

 Αντώνης Κανάκης: Αποχαιρετά τον Βαγγέλη Παπαθανασίου και αποκαλύπτει πώς και πότε γνωρίστηκαν

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι ζήτησε από την αδερφή της, Δήμητρα, να της πάει στη φυλακή

 Ελεονώρα Μελέτη: Έχει επέτειο με τον σύζυγό της – Οι κοινές φωτογραφίες και το τρυφερό σχόλιο

Keywords
Τυχαία Θέματα