Απόστολος Ρουβάς: Η αντίδραση του Σάκη Ρουβά, όταν του ανακοίνωσε ότι θα μπει στο Survivor

Ο Απόστολος Ρουβάς αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor και το πρωί της Παρασκευής 20/5 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love it». Ο γνωστός σεφ ρωτήθηκε από την Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες της για το αν περίμενε ότι θα μείνει τόσο στο παιχνίδι αλλά και για την αντίδραση του Σάκη Ρουβά, όταν του αποκάλυψε ότι θα πάει στο Survivor.

Aρχικά,

ο Απόστολος Ρουβάς εξομολογήθηκε πως περίμενε να αντέξει αυτές τις συνθήκες περίπου δύο μήνες, όχι τους σχεδόν πέντε που τελικά άντεξε: «Μπήκα πιστεύοντας ότι θα μείνω για πολύ λίγο καιρό. Δεν περίμενα ότι θα καταφέρω να μείνω για 140 ημέρες. Πριν μπω στο Survivor θεωρούσα ότι θα μείνω για δύο μήνες. Όταν μπήκα και πέρασαν οι πρώτες δέκα ημέρες, σκέφτηκα ότι και οι δύο μήνες είναι πολλοί».

Αναφορικά με την αντίδραση του Σάκη Ρουβά, ο σεφ δήλωσε: «Όταν είπε στον Σάκη Ρουβά ότι θα πάω στο Survivor χάρηκε! Ξέρει τι άνθρωπος είμαι, ξέρει ότι μου αρέσουν οι έντονες δραστηριότητες, ότι είμαι άνθρωπος που δεν κάθομαι σε ησυχία… Πάντα θα βρω κάτι να κάνω ανάλογα με το που μένω».

Όσον αφορά στην αποκάλυψη της σχέσης του κατά τη διάρκεια του Survivor, ο ίδιος σχολίασε: «Ξαφνιάστηκα ευχάριστα, όταν η Ευρυδίκη ανέφερε ότι έχω σχέση εκτός παιχνιδιού».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ηλίας Ψινάκης: Επιστρέφει στην τηλεόραση -Ο ρόλος έκπληξη στο πρώτο live του “X Factor”

 Νίκος Χαρδαλιάς: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της κόρης του, Ιωάννας

 Δίκη Τοπαλούδη: Ξεσπά η μητέρα της μετά την απόφαση του Δικαστηρίου -«Εν μέρει αισθάνομαι δικαίωση, γενικώς όχι, δεν είναι αυτοί νόμοι»

Keywords
Τυχαία Θέματα