Μάνος Δασκαλάκης: «Χείμαρρος» ο πατέρας του, Γιάννης – «Στήριζα τη Ρούλα, έχω σοκαριστεί»

Η υπόθεση της Πάτρας εξακολουθεί να απασχολεί τις Αρχές, που ερευνούν νυχθημερόν όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή της τόσο για τον θάνατο της Τζωρτζίνας όσο και των δύο μικρότερων αδερφών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Και ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης παραμείνει απομονωμένος, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αποφεύγοντας να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση.

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας του, Γιάννης Δασκαλάκης, «έλυσε» τη σιωπή του στον Alpha

και τη δημοσιογράφο Μαρία Κολοβού και αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε μαζί του η 33χρονη ενώ μίλησε και για την κατάσταση του Μάνου Δασκαλάκη.

Αρχικά, ο Γιάννης Δασκαλάκης είπε αναφορικά με την υπόθεση: «Εγώ τη στήριζα αυτήν τη γυναίκα. Όπως δρούσε, ο τρόπος που τα έκανε, δεν το περιμέναμε. Έχουμε σοκαριστεί. Θέλουμε δικαίωση για τα παιδιά μας. Δεν με έχουν καλέσει για κατάθεση. Εμείς την αλήθεια θέλουμε. Είναι ιεροσυλία αυτό που γίνεται τώρα. Βρήκαν το αίμα στο Καραμανδάνειο. Θέλουν να κάνουν δεύτερη εκταφή. Είναι πολύ αργή η διαδικασία. Θέλουμε να ηρεμήσουμε. Από τη στιγμή που βρέθηκε η ουσία που πήρε το παιδί, δεν πρέπει να τελειώνουμε επιτέλους;».

Μιλώντας για την ψυχολογική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο Μάνος Δασκαλάκης, ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Ο Μάνος είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Ακόμη δεν μπορεί να το πιστέψει. Δεν έχει δουλειά. Δεν μπορεί να κυκλοφορήσει».

Παράλληλα, ο Γιάννης Δασκαλάκης αποκάλυψε τι του είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν: «Με πήρε από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής η Ρούλα. “Βρείτε ιατροδικαστές για να βρείτε τι έχει συμβεί”, μου είπε. Επέμενε ότι δεν είχε σχέση. Της είπα: “Πώς βρέθηκε η κεταμίνη; Τώρα, ό,τι και να μου πεις δεν σε πιστεύω”. Δεν το ξανασήκωσα.ω”Είναι μεγάλος άντρας, δεν μπορώ να σου τον φέρω, πάρε το απόφαση”, της είπα. “Τι να κάνω;”, μου λέει. “Γιατί να χωρίσουμε;”. “Μάθε να ζεις χωρίς το Μάνο”, της είπα».

Διαβάστε ακόμα:

 Σοκάρει η Άννα Κορακάκη: «Είχα συνέχεια τον φόβο ότι θα μου κάνει κακό, δεν θα πήγαινα στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

 Ηλίας Ψινάκης: Επιστρέφει στην τηλεόραση -Ο ρόλος έκπληξη στο πρώτο live του “X Factor”

 Νίκος Χαρδαλιάς: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της κόρης του, Ιωάννας

Keywords
Τυχαία Θέματα