Σοκάρει η Άννα Κορακάκη: «Είχα συνέχεια τον φόβο ότι θα μου κάνει κακό, δεν θα πήγαινα στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό επέβαλε το κακουργιοδικείο στον 34χρονο, ο οποίος φαίνεται πως είχε εμμονή με την Άννα Κορακάκη.

Όλα ξεκίνησαν το 2015, όταν ο φερόμενος ως θαυμαστής της άρχισε να παρακολουθεί διάφορες εκφάνσεις της κοινωνικής και αθλητικής ζωής της γνωστής αθλήτριας. Άλλες φορές βρισκόταν στο σκοπευτήριο που έκανε προπονήσεις και άλλες φορές έκανε βόλτες έξω από το σπίτι της Άννας Κορακάκη.

Στις 23 Ιουλίου του 2021, που η Άννα Κορακάκη ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες,

ο 34χρονος φαίνεται πως πυρπόλησε με εύφλεκτο υλικό το σταθμευμένο αυτοκίνητο του συντρόφου της. Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες που υπήρχαν στο σημείο. Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές και σε άλλα οκτώ οχήματα.

Η Άννα Κορακάκη μίλησε στο T-live για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε τα τελευταία πέντε χρόνια.

«Αυτό που διαφοροποιούσε τον συγκεκριμένο άντρα από τους υπόλοιπους θαυμαστές ήταν η επιμονή του και η εμμονή του και παρ’ όλες τις εκκλήσεις μου και του πατέρα και προπονητή μου και του αστυνομικού τμήματος της γειτονιάς μου να σταματήσει να μου στέλνει λουλούδια, γιατί αυτές εκφράσεις θαυμασμού ήταν εκατοντάδες, ωστόσο δεν σταμάτησε.Το χειρότερο όμως ήταν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος παρακολουθούσε την κάθε μου κίνηση. Το 2018 τον είδα να με παρακολουθεί όταν επέστρεφα στο σπίτι μου μετά την προπόνηση», ανέφερε αρχικά η Άννα Κορακάκη.

«Ένα τραυματικό γεγονός ήταν όταν επιχείρησε να μπει μαζί με έναν φίλο του να μπουν στο διαμέρισμά μου, ήταν 25/12/2020. Ήμουν μόνη στο διαμέρισμα. Χτυπούσε ο φίλος του την πόρτα για να του ανοίξω, εκείνος ήταν κρυμμένος μέσα στην πολυκατοικία. Γι’ αυτό το περιστατικό είχε προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα και είχε δώσει υπόσχεση ότι δεν θα με ξανά ενοχλήσει αλλά το έκανε ξανά. Αυτός όμως συνέχισε. Πέντε ημέρες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες έκαψε το αυτοκίνητο του συντρόφου μου», αποκάλυψε στη συνέχεια η Ολυμπιονίκης.

«Είχα συνέχεια τον φόβο ότι θα μου κάνει κακό. Αυτό εντάθηκε όταν πληροφορήθηκα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία, ασκούσε σωματική βία στην πρώην σύζυγό του. Όλα αυτά λένε πολλά για το ποιόν ενός ανθρώπου και με φόβισαν περισσότερο. Είχα γίνει πλήρως δυσλειτουργική, είχα σταματήσει να είμαι παραγωγική τόσο στην προσωπική και κοινωνική ζωή όσο και στην επαγγελματική. Όσον αφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο επειδή τότε έγινε ο εμπρησμός του αυτοκινήτου πραγματικά ήμουν με το ένα πόδι να μείνω στην Ελλάδα και να μη συμμετέχω στους αγώνες. Αυτός ο άνθρωπος ήταν ελεύθερος και κινδύνευαν όλοι οι δικοί μου άνθρωποι», κατέληξε η Άννα Κορακάκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Δίκη Τοπαλούδη: Ξεσπά η μητέρα της μετά την απόφαση του Δικαστηρίου -«Εν μέρει αισθάνομαι δικαίωση, γενικώς όχι, δεν είναι αυτοί νόμοι»

 Μαρία Κίτσου για το φινάλε στις «Άγριες Μέλισσες»: «Θα υπάρχει δικαίωση»

 Σπύρος Νικολαΐδης: Η απίστευτη αποκάλυψη για την ερωτική σκηνή με την Άντζελα Γκερέκου στη «Γη της Eλιάς»

Keywords
Τυχαία Θέματα