«Μου θυμίζει την Κατερίνα Ζαρίφη»: Τα καυστικά σχόλια για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου, η απάντηση και τα σχόλια στο Πρω1νό

Η Σίσσυ Χρηστίδου πολύ σύντομα θα επιστρέψει στην τηλεόραση, μέσα από το νέο πρόγραμμα του Open. Η παρουσιάστρια θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και πρόσφατα παρευρέθηκε σε δημόσια εκδήλωση και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε και μέσα από την πρωινή εκπομπή του Alpha, Happy

Day. Ωστόσο, τα σχόλια που ειπώθηκαν από τους συνεργάτες της εκπομπής για την εμφάνιση της Σίσσυς, δεν ήταν καθόλου κολακευτικά.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε:«Μαγειρεύει πολύ καλά για τα παιδάκι, γιατί όταν μαγειρεύεις δοκιμάζεις», ενώ στην συνέχεια τόσο ο ίδιος, όσο και οι υπόλοιποι πανελίστες, σχολίασαν ότι τους θυμίζει την Κατερίνα Ζαρίφη, αφού έχει πάρει μερικά κιλά.

Ωστόσο, η απάντηση από την αντίπερα όχθη δεν άργησε να έρθει δια στόματος του στενού συνεργάτη και φίλου της παρουσιάστριας, Παύλου Σταματόπουλου. Ο δημοσιογράφος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Facebook, έγραψε:

«Ο Δημήτρης Παπανώτας είναι ένας ευφυής άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση και χιούμορ που θα έλεγα μου ταιριάζει . Σήμερα το πρωί έκπληκτος είδα σε αναπαραγωγή το σχόλιο του – υπονοούμενο μετά από ένα βίντεο με δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου. Πίστευα ότι τέτοιου είδους υπαινιγμούς για τα κιλά κάποιου άλλου ανθρώπου τα είχαμε αφήσει πίσω. Στην εποχή που πηγαίναμε σχολείο και ο εφηβικός μας αυθορμητισμός «χτυπούσε» τον διαφορετικό. Τον λίγο παχουλό, τον κοντούλη ή εκείνη που φορούσε σιδεράκια και γυαλιί. Και σαν μην έφτανε το ένα «θύμα» στο κάδρο με τους ίδιους υπαινιγμούς μπήκε και η Κατερίνα Ζαρίφη… Με ένα σμπάρο δυο τριγώνια! Είμαι σίγουρος ότι ο Δημήτρης βλέποντας το απόσπασμα ένιωσε αμήχανα όπως όλοι εμείς ! Γιατί ; Γιατί μπορεί καλύτερα!»

Το απόσπασμα από το Happy Day, αλλά και την απάντηση του Παύλου σχολίασε η παρέα του Πρω1νού, το πρωί της Τετάρτης 24 Οκτωβρίου.

Ο Άρης Καβατζίκης δεν δίστασε να δείξει την ενόχληση του λέγοντας:«Είναι θλιβερό αυτό που είδα. Δεν κατάλαβα, τι είναι αυτό; Τι σημαίνει; Τα κορίτσια που δεν έχουν τη σιλουέτα της Ζιζέλ, δεν πρέπει να βγαίνουν στην τηλεόραση; Τι ήταν αυτά τα σχόλια; Εγώ τα βρίσκω άκρως ρατσιστικά. (…) Ήταν χλευασμός… Εμένα ούτε η απάντηση της Σταματίνας “Σισσάκη είσαι μια χαρά” μου άρεσε».

Από την πλευρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε:«Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι αρνητικό σχόλιο αν της μοιάζουμε; Είναι μια υπέροχη γυναίκα η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Full in love o Γιώργος Σαμπάνης! Το παπαράτσι βίντεο και τα «καυτά» φιλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα