Προβλέψεις Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σήμερα η ανάγκη σου για απόδραση από τη εργασιακή ρουτίνα είναι απίστευτα μεγάλη. Προσπάθησε να φύγεις νωρίτερα, να βγεις μια βόλτα και γενικά να κάνεις κάτι που θα σε γεμίσει χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν και θες να είσαι συνεχώς έξω και να περνάς καλά, οι υποχρεώσεις δυστυχώς δεν σε αφήνουν. Κάνε λίγο υπομονή ακόμα και από το Σαββατοκύριακο θα δεις πως όλα θα αρχίσουν να αλλάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Το ιδανικότερο σήμερα θα ήταν να έχεις την οικονομική

δυνατότητα και το χρόνο να πακετάρεις τις βαλίτσες σου και να φύγεις για μερικές μέρες μακριά από όλους και όλα. Αντί γι΄αυτό προσπάθησε να κάνεις τη δουλειά σου και να φύγεις νωρίτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Κάθε φορά το ίδιο συμβαίνει. Όταν γνωρίζεις κάποιον καταλήγεις να τον σκέφτεσαι συνεχώς και να θες να βρίσκεσαι συνεχώς μαζί του. Αυτή τη φορά όμως σου προτείνουμε να κρατήσεις μικρό καλάθι.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που στρέφεις την προσοχή προς τα μέσα σου, θέλοντας να δεις τι πραγματικά συμβαίνει και επικρατεί πάντα ένα συναισθηματικό χάος. Έχεις πολύ δουλειά να κάνεις με τον εαυτό σου μέχρι να τον φέρεις στα επίπεδα που πρέπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Δεν αξίζει να εκνευριστείς επειδή μερικοί συνάδελφοί σου δεν καταλαβαίνουν το προφανές και επιμένουν να σου κάνουν ηλίθιες ερωτήσεις. Πες τους απλά ένα ναι, σε ότι κι αν σε ρωτήσουν και συνέχισε τη δουλειά σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η απομόνωση δεν σου πάει καθόλου. Γι’ αυτό βγες από το σπίτι συντροφιά με φίλους σου, διασκέδασε και γέμισε καινούργιες εικόνες. Θα δεις που έτσι όλα θα λειτουργούν καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μέρες σαν τη σημερινή έχεις ανάγκη να κλειστείς στο δωμάτιό σου και μέσα στην απόλυτη ησυχία να σκεφτείς τη ζωή σου και τις επιλογές σου, τόσο στη δουλεία σου, όσο και στα ερωτικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Όταν έχεις τόση νευρικότητα και ανάγκη για επικοινωνία, δεν βρίσκεις ησυχία. Αντί λοιπόν να στριφογυρίζεις στο κρεβάτι, εκμεταλλεύσου την ενέργεια σου και προσέφερε στον εαυτό σου λίγο περισσότερο χρόνο διασκέδασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Σήμερα σου έχουμε καλά νέα, αφού δεν αποκλείεται να απαλλαχθείς τις επόμενες μέρες από ένα οικονομικό βάρος ή να προκύψει ένα έξτρα εισόδημα από εκεί που δεν το περιμένεις. Δεν είναι τέλειο; Ε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σήμερα το.. μενού θα περιλαμβάνει οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες, συζητήσεις που έχουν καθυστερήσει αλλά ήρθε η ώρα να γίνουν, εργασίες του σπιτιού ή σχετικές μʼ αυτό που έχουν μείνει πίσω. Προσπάθησε να τα τακτοποιήσεις όλα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η ανασφάλειά σου δεν σε αφήνεις να προχωρήσεις στη δουλειά σου. Ενώ έχεις όλες τις δυνατότητες να πας μπροστά, συνεχώς αμφισβητείς τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου. Μα γιατί το κάνεις αυτό;

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα