Δεν θα πιστέψεις τι φόρεσε η Julia Roberts στα In Style Awards 2018!

H Julia Roberts δεν δίνει συνήθως μεγάλη σημασία στις απλές καθημερινές εμφανίσεις της και προτιμάει να ντύνεται πιο απλά και casual. Ωστόσο στις red carpet εμφανίσει η Julia Roberts είναι πάντα εντυπωσιακή και κλέβει τις εντυπώσεις. Συνήθως προτιμάει να φοράει τουαλέτες ή κομψά φορέματα αλλά αυτή τη φορά έκανε τη μεγάλη διαφορά επιλέγοντας

κάτι τελείως διαφορετικό και πρωτότυπο.

Η Julia Roberts εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των In Style Awards 2018 με κοστούμι και μάλιστα μαζί της ήταν η Elizabeth Stewart η οποία εμφανίστηκε με ολόιδιο look.

The Look
Το κοστούμι της ηθοποιού ήταν σε μια παλ λιλά απόχρωση και ήταν του brand Givenchy. Η ίδια συνδύασε το κοστούμι της με ροζ πουκάμισο και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με platform oxfords, μπλε τσαντάκι και γυαλιά.

Η Elizabeth Stewart υιοθέτησε το ίδιο look αλλά με φούξια τσαντάκι. Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστές στον φακό και φάνηκαν να χαίρονται τα ταιριαστά τους looks.

Τhe Trend
Όπως σας έχουμε πει ήδη τα κοστούμια είναι μια τάση που φέτος θα φορεθεί πολύ. Οι περισσότεροι σχεδιαστές τα λάνσαραν σε παλ αλλά και σκούρες αποχρώσεις και τα συνδύασαν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Πώς να το φορέσεις
Καταρχάς θα πρέπει να επιλέξεις ένα κοστούμι που είναι σετ για να πετύχεις την τάση στο 100%. Στη συνέχεια επέλεξε ένα μπλουζάκι που θα ολοκληρώσει το look σου. Φόρα πουκάμισο, όπως η Julia Robert, ή ένα t-shirt για πιο χαλαρό look ή ακόμα και ένα πουλόβερ για να κρατηθείς πιο ζεστή τις πιο κρύες μέρες. Επίσης μην ξεχνάς να κάνεις layering και τόλμησε να φορέσεις πάνω από το σακάκι σου ένα παλτό ή μια κάπα, όταν χειμωνιάσει.

Όσον αφορά τα παπούτσια έχεις επίσης πολλές επιλογές. Ένα ζευγάρι μποτάκια με τακούνι είναι ιδανική επιλογή για το γραφείο ή την έξοδο, αλλά μπορείς επίσης να φορέσεις και platform oxfords όπως έκανε η Julia. Για τις πιο casual εμφανίσεις σου τόλμησε sneakers ή biker boots καικλέψε τις εντυπώσεις.

Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα λάθη που κάνεις στο καθημερινό σου στιλ και πώς να τα βελτιώσεις (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα