Τα καλύτερα φον ντε τεν σε μορφή stick για εφαρμογή στο λεπτό

Κάθε πρωί αφού απλώσουμε ορό, ενυδατική κρέμα και κρέμα ματιών έρχεται η σειρά του φον ντε τεν. Το οποίο αν είναι ιδιαίτερα ρευστό πρέπει να το εφαρμόσουμε με πινέλο ή το ειδικό σφουγγαράκι και στη συνέχεια να περιμένουμε λίγα λεπτά πριν απλώσουμε την πούδρα και τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ.

Και καλά αν είμαστε make up maniacs. Αν πάλι όχι; Αν ανήκουμε στην κατηγορία των γυναικών που υπάρχουν μέρες μέσα στην εβδομάδα που το πρωί απλά θέλουμε να βάλουμε τα άκρως απαραίτητα προϊόντα περιποίησης και να βγούμε; Αλλά δεν θέλουμε και να είμαστε χλωμές ή να δείχνουμε απεριποίητες. Χωρίς φον

ντε τεν; Γίνεται; Μάλλον όχι.

Κι εδώ έρχεται το φον ντε τεν σε μορφή στικ για να δώσει τη λύση. Δεν χρειάζεται πινέλα, σφουγγαράκια ή ότι άλλο. Το απλώνουμε κατευθείαν από τη συσκευασία ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο (αν και δεν το προτείνουμε), ακόμα και μέσα στο ασανσέρ (πιο ασφαλές). Με 2-3 κινήσεις στη ζώνη Τ και στα ζυγωματικά. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα. Η φόρμουλα των συγκεκριμένων προϊόντων είναι σταθερή, συνήθως ματ και παραμένει για ώρες αναλλοίωτο.

Επίσης μπορούμε να το ανανεώσουμε μέσα στην ημέρα ακόμη και στο γραφείο και φυσικά αν μας αρέσουν οι λάμψεις υπάρχουν και με shimmer στη σύνθεση τους που αφήνουν ένα λαμπερό και δροσερό φινίρισμα.

Εμείς επιλέξαμε τα αγαπημένα μας εσείς δεν έχετε παρά να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και να το έχετε πάντα μαζί σας.

Αλήθεια τώρα δεν σας δίνουμε απίθανες ιδέες;

L’ Oreal Paris Infaillible Longwear Shaping Stick

Τom Ford Traceless Foundation Stick

Smashbox Studio Skin 15 hour Wear Foundation

Nars Velvet Matte Foundation Stick

Maybelline New York Superstay Multi Use Foundation Stick

Fenty Beauty by Rihanna Match Stix Matte Skinstick

Bobbi Brown Skin Foundation Stick

Anastasia Beverly Hills Stick Foundation

Διαβάστε ακόμη:

Η Emma Stone είναι τελικά beauty icon

Δείτε το σχήμα στα νύχια που κάνει τα χέρια να δείχνουν ωραιότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα