Μην ξεχνάτε την απολέπιση σώματος επειδή είναι Χειμώνας

Το καλοκαίρι το απολεπιστικό σώματος καθώς και η ενυδατική κρέμα βρίσκονται σε σημείο-κλειδί μέσα στο μπάνιο σας και το ξέρω. Είναι που κυκλοφορείτε με τα πόδια και τα χέρια σε κοινή θέα. Το χειμώνα πιθανότατα τα δύο συγκεκριμένα προϊόντα περιποίησης τα αποθηκεύετε σε δροσερό μέρος που δεν τα βλέπει ο ήλιος και τα ξεχνάτε. Φυσικά γνωρίζετε ότιi αυτό είναι λάθος. Επιβάλλεται να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και το δέρμα να είναι απαλό και ενυδατωμένο.

Οπότε, το προϊόν απολέπισης και η κρέμα σας πηγαίνουν στην

θέση που τους αξίζει στο μπάνιο σας κι εσείς ακολουθείτε τις σημαντικές συμβουλές των ειδικών για την σωστή εφαρμογή:

Δεν φοράτε σανδάλια ώστε τα πόδια σας είναι εκτεθειμένα ούτε strapless και κοντομάνικα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σημεία του σώματος όπως οι αγκώνες και τα γόνατα παραμένουν σε άψογη κατάσταση. Όπως καταλαβαίνετε είναι εκείνα που πρέπει να επιμείνετε όταν κάνετε απολέπιση. Επίσης μην ξεχνάτε το λαιμό και τα χέρια σας (παλάμες και ώμους) καθώς και την πλάτη.

Στα νωπά χέρια σας απλώστε μια καλή δόση απολεπιστικού προϊόντος και κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις αρχικά σε όλο το σώμα. Στη συνέχεια και αφού προσθέσετε λίγη ποσότητα απολεπιστικού ακόμη φροντίστε περισσότερο τα σημεία που σας τονίσαμε. Δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσετε σφουγγάρι ή λούφα. Το προϊόν από μόνο του, χάρη στη σύνθεση του, μπορεί να δράσει τέλεια.

Για να γίνει η διαδικασία απολαυστική επιλέξτε ένα απολεπιστικό με άρωμα των αγαπημένων σας φρούτων ή λουλουδιών. Αν δημιουργηθούν ερεθισμοί ξεπλένετε με χλιαρό νερό και απλώνετε την ενυδατική σας κρέμα. Ιδανικά χωρίς άρωμα. Η κρέμα ενυδάτωσης σώματος βέβαια είναι απαραίτητη ούτως ή άλλως. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία που ανήκει στην ίδια σειρά με το απολεπιστικό σας ώστε να αποκτήσει το δέρμα σας ένα τέλειο άρωμα που διαρκεί όλη μέρα.

Καλό είναι να κάνετε απολέπιση το βράδυ πριν πέσετε για ύπνο χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι είναι απαγορευτική οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας.

Διαβάστε ακόμη:

Το nail look της εβδομάδας σας πάει βόλτα στο φεγγάρι

O make up arrtist της Rihanna αποκαλύπτει τα μυστικά για τη σωστή επιλογή του κονσίλερ

Keywords
Τυχαία Θέματα