Τα ωραιότερα, μοναδικά και αξιολάτρευτα make up looks της χρονιάς

Οι make up artists των celebrities είναι οι πλέον ενημερωμένοι. Γνωρίζουν τις τάσεις από πρώτο χέρι και φυσικά τις εφαρμόζουν στις πελάτισσες τους με την πρώτη ευκαιρία. Ειδικά τον μήνα που διανύουμε όπου είναι η έναρξη των Βραβείων, με αποκορύφωμα τα Oscar φυσικά, έχουμε δει απίστευτα make up looks που πολύ τα έχουμε ζηλέψει.

Αν θέλετε λοιπόν έχετε κάποια ιδιαίτερη περίσταση και θέλετε να υιοθετήσετε ένα από τα hugh trends πρέπει να δείτε αυτά που ακολουθούν:

Lily Collins:

Η make up artist Fiona Stiles χρησιμοποίησε μια έντονη μπλε σκιά την οποία συνδύασε με γήινους τόνους δημιουργώντας ένα από τα ωραιότερα και πιο γοητετυικά eye looks της σεζόν. Τα χείλη και τα ζυγωματικά έμειναν ροζ και διακριτικά.

Vanessa Hudgens: Το Lining Coral ψηφίστηκε από την Pantone ως χρώμα τς χρονιάς και είναι φυσικό να επικρατήσει τις δύο επόμενες σεζόν στο μακιγιάζ. Δείχνει τέλειο ειδικά όταν το μακιγιάζ είναι μονοχρωματικό όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Emma Stone: Παραμένει η αγαπημένη μας ακόμα και τώρα που έγινε μελαχρινή. Η πορτοκαλί σκιά στα μάτια της έκανε πάταγο και ο συνδυασμός με το χρυσό στα μάτια της ήταν απλά τέλειος. Σε χείλη και ζυγωματικά επικράτησαν οι ροζ τόνοι που δημιούργησαν την τέλεια αντίθεση.

Alison Brie: H glossy χρυσή σκιά στα μάτια είναι ιδανική για τις επίσημες εμφανίσεις και ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Απλώνεται σε όλο το πάνω βλέφαρο και το μόνο που χρειάζεται είναι 1-2 στρώσεις μαύρη μάσκαρα.

Millie Bobby Brown: Το έντονο χρώμα στο κάτω μόνο βλέφαρο είναι εξεζητημένο και ένα από τα trends που είδαμε στις πασαρέλες. Στο συγκεκριμένο look η make up artist Kelsey Deenihan ανέμειξε μία κόκκινη και μία φούξια σκιά δημιουργωντας μια εξεζητημένη απόχρωση. Η μάσκαρα είναι απαραίτητη ενώ τα χείλη παραμένουν ροζ και διακριτικά.

Tracee Ellis Ross: Με ένα πορτοκαλί-κόκκινο μολύβι ματιών μπορείτε να δημιουργήσετε ένα γραφικό εφέ στα μάτια το οποίο συνδυάζεται τέλεια με το φούξια στην εσωτερική γωνία. Και δεν μένουμε εδώ αφού τα χείλη βάφονται έντονα πορτοκαλί. Μια έκρηξη χρωμάτων που θα φορεθεί πολύ την άνοιξη.

Διαβάστε ακόμη:

Μακριά μαλλιά με αφέλειες είναι το look που πρέπει να αποκτήσετε αύριο κιόλας

Το nail look της εβδομάδας σας πάει βόλτα στο φεγγάρι

Keywords
Τυχαία Θέματα