Τα καλύτερα Contour Kits για τέλειο αποτέλεσμα ακόμη κι αν δεν είστε make up experts

To contouring παραμένει μια τεχνική αγαπημένη στις περισσότερες γυναίκες που δεν έχουν έντονες γωνίες στο πρόσωπο τους. Να ‘ναι καλά οι Kardashian που το έκαναν ευρέως γνωστό και χάρισαν στις κοινές θνητές την ευκαιρία να αποκτήσουν το look που πάντα επιθυμούσαν. Φυσικά και μεταξύ μας τώρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο αφού πρέπει να πιάνουν τα χέρια σας και να έχετε μια μικρή τουλάχιστον γνώση από μακιγιάζ.

Βέβαια οι νέες κοπέλες είναι σαν να γεννήθηκαν με το χάρισμα αφού το μόνο που χρειάστηκε είναι να δουν ένα tutorial μερικών λεπτών ώστε να καταφέρουν να το πετύχουν

όπως ακριβώς και ο Mario Dedivanovic, ο make up artist της Kim δηλαδή.

Τα beauty brands από την άλλη βλέποντας τον πανικό που κυριάρχησε δημιούργησαν contouring kits ώστε κάθε μία από εσάς να έχει τα κατάλληλα σύνεργα στο νεσεσέρ. Αν ρωτήσετε εμένα δεν έχω καταφέρει και πολλά αλλά χρησιμοποιώ μία από τις αποχρώσεις για ρουζ. Αλλά μην βγει παραέξω.

Για όσες όμως είναι ειδικές και αγαπούν το contouring σας έχω τα καλύτερα kits.

Urban Decay Naked Skin Shapesfilter: Η συγκεκριμένη συσκευασία περιέχει όλα όσα θα χρειαστείτε τόσο σε μορφή πούδρας όσο και σε κρεμώδη. Ποτέ δεν ξέρετε, μπορεί να κάνετε συνδυασμό των δύο.

Too Faced Cocoa Contour Chiseled To Perfection: Αν βρείτε τις αποχρώσεις που σας ταιριάζουν έχετε λύσει το πρόβλημα. Εδώ όμως βρίσκονται οι βασικές και κύριες. Στα συν είναι ότι η cocoa powder μυρίζει σοκολάτα.

Smashbox Step-by-Steo Contour Kit: Η συγκεκριμένη παλέτα είναι travel size που σημαίνει ότι μπορείτε να την έχετε πάντα μαζί σας. Ιδανική για τις αρχάριες αφού αφού υπάρχουν οδηγίες για τη χρήση της κάθε πούδρας. Θα πετύχετε το τέλειο contouring ακόμα κι αν είστε στη μέση του πουθενά χωρίς wifi που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσετε να δείτε κάποιο tutorial.

NYX 3c Conceal Correct Contour Palette: Και κάλυψη και contouring. 2 σε 1 δηλαδή αφού η παλέτα περιέχει κονσίλερ που θα απλώσετε με τα δάχτυλα για να καλύψετε μαύρους κύκλους και σακούλες αλλά και τις ειδικές αποχρώσεις για τα υπόλοιπα.

Maybelline New York Face Studio Master Contour: Δεν γίνεται να κάνετε λάθος αφού οι αποχρώσεις είναι όχι μόνο αριθμημένες αλλά γράφουν και τι ακριβώς είναι το καθένα. Έξυπνο!

Anastasia beverly Hills Contour Kit: Ούτε 2 ούτε 3 αλλά έξι αποχρώσεις. Αν τις επεξεργαστείτε θα ενθουσιαστείτε αφού είναι όλες όσες χρησιμοποιούν οι make up experts. Κατάλληλο για όσες παίζουν το contouring στα δάχτυλα.

Διαβάστε ακόμη:

Η Jennifer Lopez με την make up free selfie αποδεικνύει ότι είναι σκέτη κούκλα

Μακριά μαλλιά με αφέλειες είναι το look που πρέπει να αποκτήσετε αύριο κιόλας

Keywords
Τυχαία Θέματα