Η Emma Stone άλλαξε το χρώμα στα μαλλιά της απογοητεύοντας του fans της!

Η Emma Stone είναι beauty icon, μην τα ξαναλέμε. Ο hairstylist καθώς και ο make up artist που επιμελούνται το look της φροντίζουν να εφαρμόζουν τις τάσεις κάθε σεζόν στα μαλλιά και το μακιγιάζ της με αποτέλεσμα όλες εμείς να ασχολούμαστε πολύ συχνά μαζί της. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το μπουκέτο με τα λουλούδια στα μαλλιά της αλλά ούτε και την πράσινη ή τη ροδακινί σκιά στα μάτια της. Είναι τρία από τα μεγαλύτερα

trends που υιοθέτησε και μας άφησε άφωνες.

Το χρώμα στα μαλλιά της επίσης το λατρεύουμε αφού είτε ξανθιά είτε strawberry blonde είναι υπέροχη και αναδεικνύει με τον ωραιότερο τρόπο τα χαρακτηριστικά της. Και ερχόμαστε τώρα στην χθεσινή της εμφάνιση στα 30th Annual Producers Guild Awards (είπαμε ότι διανύουμε την περίοδο των βραβείων) όπου την είδαμε μελαχρινή! Η Stone αποχωρίστηκε το αγαπημένο μας copper και υιοθέτησε ένα πολύ σκούρο καστανό χρώμα στα μαλλιά της. Τα είχε πιασμένα σε έναν χαμηλό κότσο αφήνοντας το πλαϊνό μέρος ελεύθερο να ακουμπά στο πρόσωπο της.

Λίγες μέρες πριν την είδαμε με τον σύντροφο της Dave McCary σε έξοδο τους όπου είχε τα μαλλιά της ελεύθερα (ευτυχώς δεν πείραξε το μήκος) σε μια casual εμφάνιση με μαύρο πουλόβερ, γκρι παλτό και σχεδόν make up free.

Το νέο της χρώμα είναι αναμφισβήτητα chic αλλά το σήμα κατατεθέν της είναι τα μαλλιά και μάλιστα σε μία απόχρωση που της ταιριάζει απόλυτα. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη αν αναγκάστηκε να αλλάξει το χρώμα για τις ανάγκες κάποιου ρόλου ή αν απλά κουράστηκε. Μιας και οι συγκεκριμένες κόκκινες αποχρώσεις θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση ώστε να μείνουν ζωντανές και σταθερές. Οι συχνές επισκέψεις στον haircolorist είναι βαρετές και για τις stars αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Εμείς την αγαπάμε και ξανθιά και κοκκινομάλλα και καστανή. Αλλά την προτιμάμε με το υπέροχο strawberry που την κολακεύει απίστευτα και της χαρίζει γοητεία.

Διαβάστε ακόμη:

Το nail look της εβδομάδας σας πάει βόλτα στο φεγγάρι

O make up arrtist της Rihanna αποκαλύπτει τα μυστικά για τη σωστή επιλογή του κονσίλερ

Keywords
Τυχαία Θέματα