Μια νέα μαμά μας δείχνει ποια μαγιό φοράει το πρώτο καλοκαίρι με το μωρό της

Η Mary Lawless Lee έφερε στον κόσμο την πρώτη της κορούλα πριν από λίγους μήνες και από τότε δείχνει να είναι ερωτευμένη με το μωράκι της. Η όμορφη μανούλα δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες με την κόρη της και μας δείχνει τόσο το δικό της στιλ όσο και το στιλ…του μωρού της! Ποια είναι τα μαγιό που προτιμάει τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού;

Η όμορφη fashionista επιλέγει ένα μπικίνι με κάθετες ρίγες, ένα μαγιό που θα σε βοηθήσει να δείξεις πιο ψηλή στην παραλία. Τα bucket hats είναι huge τάση φέτος το καλοκαίρι και πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσεις έστω και ένα στη βαλίτσα των διακοπών.

View this post on Instagram

my sweet mini I LOVE YOU #11months #mylove #onesizefitsall

A post shared by Mary Lawless Lee (@marylawlesslee) on Jun 15, 2020 at 10:40am PDT

Το δεύτερο μαγιό που μας έδειξε η γνωστή instagrammer έχει επίσης ρίγες αλλά είναι ολόσωμο. Αυτό το μαγιό είναι τέλειο για όλες τις νέες μανούλες που έχουν λίγη κοιλίτσα και θέλουν να κάνουν τις πιο στιλάτες εμφανίσεις στην παραλία.

View this post on Instagram

best best friend

A post shared by Mary Lawless Lee (@marylawlesslee) on Jun 13, 2020 at 5:03pm PDT

Η Mary Lawless Lee επιλέγει ένα ακόμα μαγιό που είναι ιδανικό για νέες μανούλες. Το ψηλόμεσο μπικίνι θα σε βοηθήσει να καμουφλάρεις την κοιλίτσα και ταυτόχρονα θα δείξει τα πόδια σου πιο ψηλά.

View this post on Instagram

layin’ low

A post shared by Mary Lawless Lee (@marylawlesslee) on Jun 12, 2020 at 12:21pm PDT

Μην φοβηθείς να βάλεις χρώμα και έντονα prints στο μαγιό σου ακόμα και αν έχεις κάποια κιλάκια παραπάνω. Τα έντονα prints θα τραβήξουν το βλέμμα από τα επίμαχα σημεία και είναι ιδανικά για νέες μανούλες.

View this post on Instagram

soaking it all in..this little girl will be one in 3 weeks

A post shared by Mary Lawless Lee (@marylawlesslee) on Jun 11, 2020 at 2:56pm PDT

Τέλος, τα μονόχρωμα ολόσωμα μπικίνι σε έντονους τόνους είναι επίσης must για εσένα που έχεις αυτοπεποίθηση και θέλεις να ξεχωρίσεις στην παραλία ανεξάρτητα από τον σωματότυπο και τα παραπανίσια κιλάκια. Η Mary Lawless Lee έχασε άμεσα τα κιλά της εγκυμοσύνης της αλλά δεν λειτουργούν όλες οι γυναίκες με τον ίδιο ρυθμό. Εσύ που δεν είσαι τόσο ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα σκέψου ότι το καλοκαίρι είναι για να το απολαμβάνουμε, ευχαριστήσου το, φόρεσε το μαγιό που θέλεις και άσε τις έννοιες για τον Σεπτέμβριο.

View this post on Instagram

my little fish #NavyJames #8months

A post shared by Mary Lawless Lee (@marylawlesslee) on Feb 25, 2020 at 1:03pm PST

Διαβάστε ακόμα: Τα αγγελάκια της Victoria’s Secret μας δείχνουν τα μαγιό που φοράνε αυτό το καλοκαίρι

Μια πασίγνωστη influencer μας δείχνει τα 6 παντελόνια που αξίζει να έχουμε στη βαλίτσα των διακοπών

Ο οίκος Chanel παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν μέσω φωτογραφιών και βίντεο λόγω του κορωνοιού

Keywords
Τυχαία Θέματα