Η αποκάλυψη του Καλημέρη για Μενεγάκη-Alpha: “Η απόφασή της ήταν και αποτέλεσμα ατυχών συνθηκών του καναλιού”

Καλεσμένος στο “Πρω1νό” βρέθηκε ο Τζώνης Καλημέρης, ο οποίος συζήτησε μαζί με τη Φαίη μας για τα όσα θα δούμε την επόμενη σεζόν στην τηλεόραση.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην Ελένη Μενεγάκη και στην απόφασή της να αποχωρήσει από την τηλεόραση για τη νέα – τουλάχιστον – τηλεοπτική σεζόν. Την χαρακτήρισε ως την Αλίκη Βουγιουκλάκη της εποχής και αποκάλυψε πως ο Alpha “βοήθησε” στην αποχώρησή της, καθώς δεν της έδειξε ότι την αγαπάει.

“Καθ’ υπερβολή θα πω ότι η ελληνική τηλεόραση είναι Ελένη Μενεγάκη

και Ελένη Μενεγάκη η ελληνική τηλεόραση. Είναι η μεγαλύτερη σταρ που έχει αναδείξει η τηλεόραση τα τελευταία 20 χρόνια. Και ελλείψει κινηματογράφου, που οι αληθινοί σταρ από τον κινηματογράφο βγαίνουν, είναι και η σταρ. Περνάγαμε με το καράβι γυρνώντας από Μύκονο και φτάνοντας στην Άνδρο ο κόσμος αναρωτιόταν αν θα μπει στο καράβι η Μενεγάκη. Είναι μια Αλίκη Βουγιουκλάκη της εποχής μας. Είναι ευφυής γυναίκα… Καλό είναι να φεύγεις όταν είσαι στην κορυφή, αλλά τυχαίνει να γνωρίζω κάποια πράγματα, πιστεύω ότι η απόφασή της ήταν και αποτέλεσμα ατυχών συνθηκών του καναλιού… Το κανάλι της έδειξε πως δεν την αγαπάει… Δεν θα την άφηνα να φύγει.”, ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Τηλεοπτικά νέα: Εκτός Alpha η Βάσω Λασκαράκη 

Πρω1νό 16/6-Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα – VIDEO 

Το “Πρω1νό” αποκάλυψε τον… κρυφό πρωταγωνιστή των “Άγριων Μελισσών”! 

Keywords
Τυχαία Θέματα