ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό είναι το φαβορί του GNTM που αποχωρεί απόψε οικειοθελώς!

Το Greece’s Next Top Model είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα προγράμματα της σεζόν που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Γι’ αυτό και κάθε Δευτέρα και Τρίτη όλοι το παρακολουθούν με μανία για να δουν όλες τις εξελίξεις που θα συμβούν τόσο στο σπίτι, όσο και κατά τη διάρκεια των απαιτητικών φωτογραφήσεων που πολλές φορές φέρνει τα κορίτσια στα όριά τους.

Μην ξεχνάμε και την παίκτρια που αποχώρησε επειδή έπαθε πανικό και δεν μπορούσε να βάλει το

κεφάλι της κάτω από το νερό.

Τώρα σας έχουμε ένα αποκλειστικό για το αποψινό επεισόδιο που σίγουρα θα γίνει αντικείμενο συζήτησης, αφού αφορά στην οικειοθελή αποχώρηση ενός από τα φαβορί του σόου. Αναφερόμαστε στην Γαρυφαλλιά Καλιφώνη, η οποία μάλιστα σε πρόσφατο shooting είχε κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία που την βλέπετε παρακάτω.

Ποιος είναι όμως ο λόγος της οικειοθελούς αποχώρησής της; Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Scarlett Johanson της Ελλάδας θα τσακωθεί πολύ άσχημη στην τηλεφωνική επικοινωνία που θα έχει με τον σύντροφό της, με αφορμή την τελευταία φωτογράφηση που θα γίνει απόψε και στην οποία θα συμμετέχουν και πολλοί άντρες και θα πρέπει να βγάλουν τον πιο σέξι και αισθησιακό εαυτό τους.

Γι’ αυτό και θα αποφασίσει να φύγει από το παιχνίδι με σκοπό να τρέξει να τον βρει και να του εξηγήσει από κοντά όλα όσα έγιναν. Να σας θυμίσουμε πως ο αγαπημένος της ονομάζεται Κωνσταντίνος Κυριάκος και εργάζεται ως μετρ στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός – και τους βλέπετε μαζί στο παρακάτω ενσταντανέ από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη g a r i f a l i a • kalifoni♍ (@garifalia.kalifoni) στις 9 Αύγ, 2018 στις 1:29 μμ PDT

Την ώρα μάλιστα που θα το ανακοινώνει σε όλους, θα πετάξει πολλές σπόντες που θα αφορούν στη Μικαέλα και στα υπόλοιπα κορίτσια που τόνιζαν πως ο σύντροφός της ήταν αυτός που την έβαλε στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μεγάλη ένταση, η οποία θα καταλήξει και σε έντονη λογομαχία μεταξύ της Μικαέλας και της Εύης….

Άραγε θα σταθεί αυτό η αφορμή για να σπάσει η… τριάδα της κολάσεως, ή όχι; Υπομονή θα το μάθουμε σύντομα.

Διαβάστε ακόμη:

Nomads: Οι πρώτες εικόνες από το αγώνισμα “Εισβολέων” και “Επίλεκτων”-Οι κόντρες που δημιουργήθηκαν

Keywords
Τυχαία Θέματα