Μέμος Μπεγνής: «Πιστεύω στο “Άγιο block”, έχω μπλοκάρει πολλούς στα social media»

Ο Μέμος Μπεγνής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Κυψέλη» και μίλησε για τα πράγματα που τον ενοχλούν στην καθημερινότητα. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην αγένεια, αποκαλύπτοντας πως έχει κάνει πολλές φορές block ανθρώπους στα social media λόγω της συμπεριφοράς τους.

«Έχω τεράστιο πρόβλημα με την αγένεια, θεωρώ τον εαυτό μου ευγενή άνθρωπο. Απόδειξη αυτού είναι ότι στα 22-23 χρόνια που είμαι στον χώρο, άντε να έχω μαλώσει δύο φορές στη δουλειά μου και αυτό επειδή

έγινε κάτι που έβγαζε μάτι.

Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πολύ αγενείς πια γιατί νομίζουν ότι όλα τους ανήκουν λόγω των social media, ότι μπορούν να πουν τα πάντα κρυμμένοι πίσω από μια ανωνυμία… Και στον δρόμο βλέπουμε αγενείς ανθρώπους», είπε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής.

Αναφορικά με την αγένεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Στα social media υπάρχει το “Άγιο block”. Πιστεύω στο “Άγιο block”, είναι υπέροχο αυτό το κουμπάκι. Κάνω συχνά block, έχω κάνει πάρα πολλά. Στην πραγματική ζωή το τι θα κάνω εξαρτάται από τον βαθμό της αγένειας. Αν είναι κάτι έντονο μπορεί να τσακωθώ, αν είναι κάτι μικρό θα αδιαφορήσω και απλά θα φύγω».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Πρω1νό 27/4: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

 Γενέθλια για τη Ζήνα Κουτσελίνη: Η τούρτα-έκπληξη και η επική της ατάκα -«Δε φοβόμαστε, έχουμε τους καλύτερους να με νεκροτομήσουν»

 Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Την πρώτη χρονιά δεν αμείφθηκα καλά στο “Θα βρεις τον δάσκαλό σου”. Στη δεύτερη τριπλασίασαν τον μισθό μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα