Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Την πρώτη χρονιά δεν αμείφθηκα καλά στο “Θα βρεις τον δάσκαλό σου”. Στη δεύτερη τριπλασίασαν τον μισθό μου»

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την επιτυχημένη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», που ήταν η πρώτη σειρά που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ταλαντούχα ηθοποιός θυμήθηκε άγνωστα περιστατικά και έκανε αποκαλύψεις για τη συνεργασία της με τον Μάριο Αθανασίου.

Για την επιτυχία της σειράς: «Η επιτυχία της σειράς οφείλεται στο γεγονός ότι η ιστορία μιλούσε για μια μαθήτρια που ερωτεύτηκε τον δάσκαλό της, γιατί υπήρχαν

πολλά κορίτσια που είχαν ερωτευτεί τους δασκάλους τους – μέσα σε αυτές και εγώ. Νομίζω ότι τα παιδιά ταυτίστηκαν πολύ με αυτούς τους ρόλους».

Για τη συνεργασία της με τον Μάριο Αθανασίου: «Από τη συνεργασία μου με τον Μάριο Αθανασίου θυμάμαι τα απίστευτα νευρικά γέλια που κάναμε οι δυο μας, που εξαντλούσαμε τους πάντες στο γύρισμα γιατί πραγματικά δεν μπορούσαμε να ηρεμήσουμε και να παίξουμε τις σκηνές όπως έπρεπε».

Για την αμοιβή της: «Ως βασική πρωταγωνίστρια της σειράς δεν αμείφθηκα καθόλου καλά διότι αυτή τη σειρά δεν την πίστευε καθόλου το κανάλι. Εμένα ήταν η πρώτη δουλειά που είχα πρωταγωνιστικό ρόλο και έπαιρνα ελάχιστα χρήματα την πρώτη χρονιά. Μετά, προς τιμήν του στούντιο ΑΤΑ και του Βαγγέλη Κουτελιδάκη τότε, χωρίς να πω εγώ τίποτα τη δεύτερη χρονιά σχεδόν μου τριπλασίασαν τον μισθό μου».

Για το απρόοπτο περιστατικό που είχε συμβεί στη Λήμνο που είχαν πάει για γυρίσματα: «Στα γυρίσματα του “Θα βρεις τον Δάσκαλό σου” είχαμε πάει στη Λήμνο να κάνουμε κάποια γυρίσματα και εμένα με έπιασε κάποια κρίση στο έντερο – τότε δεν ξέραμε τι ήταν – και με πονούσε πολύ η κοιλιά μου. Με πήραν η Σύλβια και ο Μάνος, με πήγαν στο νοσοκομείο της Λήμνου και κάποια στιγμή έρχεται ο γιατρός, μας αναγνωρίζει και ξεκινάει να μας ρωτάει τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια. Δεν ασχολήθηκε καθόλου με το πρόβλημά μου μόνο με τα επεισόδια της σειράς. Θυμάμαι τον Μάριο τρομοκρατημένο να προσπαθεί να τον επαναφέρει στην πραγματικότητα και να του λέει ότι δεν είμαι η Μαρίζα αλλά η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ότι είμαι άρρωστη».

Για το πιο συγκινητικό γύρισμα: «Το πιο συγκινητικό γύρισμα της σειράς για εμένα ήταν το τελευταίο γιατί έκλεινε ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για όλους μας. Μια δουλειά που την πιστέψαμε πολύ. Στο τελευταίο γύρισμα, όχι στην τελευταία σκηνή, υπήρχε μια μεγάλη συναισθηματική φόρτιση σε όλο το συνεργείο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πισπιρίγκου – Δασκαλάκης: Θα ζητούσαν αποζημίωση 2,5 εκατομμυρίων από δημοσιογράφους – Αυτή είναι η λίστα

 Μιχάλης Οικονόμου: «Μίλησα για να βοηθήσω τα νέα παιδιά που έχουν θέμα αποδοχής του εαυτού τους»

 Πρω1νό: «Εξερράγη» ο Γιώργος Λιάγκας με τον Μάνο Δασκαλάκη – «Δεν αντέχω άλλο»

Keywords
Τυχαία Θέματα