Γιώργος Χρυσοστόμου-Πρω1νό: Η επιστολή που έγραψε στο ΣΕΗ για κακοποιητική συμπεριφορά και δεν έστειλε ποτέ

Στο πλατό του Πρω1νού βρέθηκε σήμερα το πρωί (27/4) ο Γιώργος Χρυσοστόμου!

Ο γνωστός ηθοποιός -μέσα σ’ όλα- αποκάλυψε στην Φαίη και τον Γιώργο Λιάγκα πως έγραψε μια επιστολή στο ΣΕΗ σχετικά με μια κακοποιητική συμπεριφορά που δέχθηκε στο παρελθόν, αλλά δεν την έστειλε ποτέ.

«Κατ’ αρχήν, για ένα τόσο ντελικάτο και ευαίσθητο θέμα δεν αξίζουν τρία λεπτά κουβέντας. Να είμαστε ok. Για να σας πω τι έγινε τότε. Με συνεπήρε ένα πράγμα που με τάραξε, θυμήθηκα, έγραψα, αρρώστησα που το διάβασα αυτό. Είναι μία δύσκολη

διαδικασία γιατί το βλέπεις απ’ έξω και ταράζεσαι. Μετά, το έβλεπα μπροστά μου κι άρχισα να τρέμω. Το φωτογράφισα κλειστό, το έστειλα σε δέκα φίλους για να δω την απάντησή τους. Δεν πήρα αυτό που ήθελα, εν τέλει το φύλαξα τρεις ημέρες, μετά το έσκισα και το έστειλα πίσω.

Μίλαγα για μία δική μου εμπειρία, για έναν άνθρωπο που είχε φερθεί άσχημα σε όλους μας. Είχαμε συντονιστεί 2-3 άτομα που είχαμε περάσει το ίδιο. Το έστειλα και σε αυτούς και δε μου είπαν τίποτα. Μου είπαν ένα wow…Υπάρχει αυτός ο άνθρωπος στον χώρο, φυσικά και τον έχω συναντήσει. Αν του έλεγα κάτι, θα μου έλεγε ότι είναι μέρος της δουλειάς και θα επιχειρηματολογησει κιολας. Με βρήκε έτοιμο για να φάω μπούλινγκ τότε. Παρόλα αυτά, αν συνέβαινε τώρα, με τη διαδρομή που έχω κάνει, μπορώ να βάλω όριο», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Γενέθλια για τη Ζήνα Κουτσελίνη: Η τούρτα-έκπληξη και η επική της ατάκα -«Δε φοβόμαστε, έχουμε τους καλύτερους να με νεκροτομήσουν»

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Την πρώτη χρονιά δεν αμείφθηκα καλά στο “Θα βρεις τον δάσκαλό σου”. Στη δεύτερη τριπλασίασαν τον μισθό μου»

Madonna: Χώρισε από τον κατά 35 χρόνια μικρότερο σύντροφό της μετά από τρία χρόνια σχέσης

Keywords
Τυχαία Θέματα