«Με την Κάτια Ταραμπανκό δεν έχουμε μιλήσει από τότε που χωρίσαμε»

Ο Γιώργος Λάγιος υπήρξε ζευγάρι με την Κάτια Ταραμπανκό. Ο ίδιος μίλησε στην Μαίρη Αρώνη και στο Πρω1νό για το πώς βλέπει το Survivor και αναφέρθηκε και στην παρουσία της Κάτιας στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Προσπαθώ να το βλέπω το Survivor, γιατί είναι λίγο αργά και κοιμάμαι νωρίς. Στην αρχή έχουν μια ψυχραιμία και μπορούν και διαχειρίζονται καταστάσεις, αλλά πιστεύω ότι μόλις έρθει λίγο περισσότερο η στέρηση του ύπνου και του φαγητού, θα χρειαστεί

πολύ ψυχική ανθεκτικότητα. Γιατί είναι ένα παιχνίδι το οποίο δεν είναι τόσο βασισμένο στην σωματική επιβίωση, όσο στην ψυχολογική επιβίωση και ανθεκτικότητα.

Παρατήρησα τον James, είναι ωραίος τύπος, πολύ cool, έχει χιούμορ και στα αγωνίσματα έχει μια ψυχραιμία.

Η Κάτια είναι πολύ δυναμική, αγωνίζεται με πολύ πάθος, είναι πολύ δυνατή σωματικά, γιατί κάνει και sports στην προσωπική της ζωή, οπότε ο μόνος της αντίπαλος θα είναι ο εαυτός της. Εκτός αν κάποιος την ξυπνήσει απότομα ή έχουν να φάνε πολύ καιρό. Είδα ένα επεισόδιο που μια κοπέλα την ξύπνησε και την παραδέχτηκα γιατί θα μπορούσε να έχει εκραγεί. Πήγε λίγο πιο πέρα και ηρέμησε. Αυτό δείχνει ότι κάνει δουλειά με τον εαυτό της.

Ξέρουμε πως είναι το μοντάζ μέσα σε ένα παιχνίδι, αλλά φαντάζομαι πως όταν έχεις τα νεύρα σου, δεν μπορεί να σε σταματήσει τίποτα, ξεχνάς τις κάμερες, ξεχνάς τα πάντα. Αυτό είναι μια δική σου δουλειά να κάνεις, με τις δικές σου σκέψεις, για να μπορέσεις να έχεις το αποτέλεσμα του να μην κάνεις την έκρηξη.

Με την Κάτια δεν έχουμε μιλήσει από τότε που χωρίσαμε. Χωρίσαμε με καλούς όρους, αλλά δεν έχουμε επαφή.

Αυτό το παιχνίδι έχει να κάνει με το κατά πόσο σε συμπαθεί ο κόσμος. Άρα πρέπει να έχεις μια ψυχραιμία για να δει ο κόσμος το αληθινό σου πρόσωπο. Σε κάποια φάση δεν θα αντέξεις, το αληθινό σου πρόσωπο θα φανεί», ανέφερε ο Γιώργος Λάγιος, ο οποίος είναι ψυχοθεραπευτής στο επάγγελμα.

Δείτε την συνέντευξή του στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Τα πρώτα λόγια της Φαίης μας για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρω1νό – Όλο το παρασκήνιο!

Ο Μιχάλης Ρέππας αποκαλύπτει για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του All Star YFSF! «Δεν ξέρω αν έκαναν σωστά που με επέλεξαν, γιατί…»

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Σοφούλα παντρεύεται τον Βόσκαρη! Χαμός στο Διαφάνι!

Keywords
Τυχαία Θέματα