«Νομίζω κάποιος έβαλε με το ζόρι την Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor!»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε αποκλειστικά στο Πρω1νό για τα όσα συμβαίνουν στο φετινό Survivor, ενώ δήλωσε πως δεν μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Λιανό.

«Φέτος το Survivor έχει περισσότερο ενδιαφέρον από τις άλλες χρονιές. Νομίζω φέτος η Κατια θα είναι η δεύτερη νικήτρια γυναίκα μετά την Κατερίνα Δαλάκα. Αλλά είναι πάρα πολύ νωρίς. Είναι Ιανουάριος

και νομίζω τελειώνει Ιούνιο.

Από τους Μαχητές έχω ξεχωρίσει τον Κόρο. Είναι καλός αγωνιστικά, προσφέρει και στο νησί. Είναι με τους λιγότερους, με την υποομάδα των 4.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έχει ένα αθλητικό κορμί. Δεν είναι και πολύ ψηλή, οπότε έχει χαμηλό κέντρο βάρους. Οπότε θεωρώ ότι θα αντεπεξέλθει.

Η Ανθή Σαλαγκούδη… νομίζω ότι κάποιος την έβαλε εκεί με το ζόρι! Κάποιος της έκανε πλάκα. Νομίζω το κορίτσι αυτό, σαν να μην θέλει να είναι εκεί.

Ο Τριαντάφυλλος, δεν έτρεχε τις πρώτες μέρες, περπάταγε πάνω στο νερό. Άλλα Μας έλεγε. Περιμένουμε να βγει ο Τριαντάφυλλος και ο Πάνος να παίξουν αγώνα», ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλάβανη ανάμεσα σε άλλα.

Δείτε όσα είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Τα πρώτα λόγια της Φαίης μας για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρω1νό – Όλο το παρασκήνιο!

Ο Μιχάλης Ρέππας αποκαλύπτει για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του All Star YFSF! «Δεν ξέρω αν έκαναν σωστά που με επέλεξαν, γιατί…»

Πέννυ Μπαλτατζή: «Έκανα διακοπή εγκυμοσύνης, θα μπορούσαμε να το έχουμε προλάβει»

Keywords
Τυχαία Θέματα