Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη ανάρτηση για τον νεογέννητο γιο της!

Ανήμερα των Χριστουγέννων, η Τζένη Μπαλατσινού έγινε μαμά για τέταρτη φορά, φέρνοντας στη ζωή τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια.

Η παρουσιάστρια όλο το διάστημα δεν είχε δημοσιεύσει κάτι σχετικό με το νεογέννητο αγοράκι της, ωστόσο το πρωί της Τρίτης έκανε την πρώτη της ανάρτηση για τον μικρό της πρίγκιπα τον οποίο όπως φαίνεται ετοιμάζει για να φορέσει τη φανέλα!

Συγκεκριμένα, η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε τη φωτογραφία από μια παιδική αθλητική μπλούζα που στο πίσω μέρος γράφει “Κikilias Junior” και συνοδεύεται με τον αριθμό ένα.

“Καλημέρα!

Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για την φανέλα!” έγραψε στη λεζάντα η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της, ενώ ο σύζυγός της Βασίλης Κικίλιας πρόσθεσε μια καρδιά.

«Να είναι καλά! Γερό και τυχερό! Θα βγει 3 μέτρα αυτό το παιδί!», ανέφερε η Φαίη μας μεταφέροντας on air από το Πρω1νό τις ευχές της στο ζευγάρι.

Δείτε την ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού και όσα είπαν στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Τα πρώτα λόγια της Φαίης μας για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρω1νό – Όλο το παρασκήνιο!

Ο Μιχάλης Ρέππας αποκαλύπτει για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του All Star YFSF! «Δεν ξέρω αν έκαναν σωστά που με επέλεξαν, γιατί…»

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Σοφούλα παντρεύεται τον Βόσκαρη! Χαμός στο Διαφάνι!

Keywords
Τυχαία Θέματα