«Με πήρε τηλέφωνο η Ελεονώρα Μελέτη και μου είπε “ Είμαι έγκυος, αλλά δεν το ξέρει κανείς”»

Πρόκειται για δύο γυναίκες που ήρθαν πολύ κοντά μέσα από την επαγγελματική τους συνεργασία, η οποία μετέπειτα εξελίχθηκε σε μια φιλία με πολύ γερές βάσεις. Ο λόγος για την Φλορίντα Πετρουτσέλι και την Ελεονώρα Μελέτη, οι οποίες έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση.

Οι

ζωές του έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά, αφού γνώρισαν τους συντρόφους τους και έμειναν έγκυες σε πολύ κοντινά χρονικά διαστήματα και αυτό τους ένωσε ακόμα περισσότερο.

Πρόσφατα, η Φλορίντα Πετρουτσέλι παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικο DownTown και μεταξύ άλλων μίλησε για την φιλία της με την Ελεονώρα Μελέτη, ενώ αποκάλυψε την στιγμή που η Ελεονώρα της εκμυστηρεύτηκε ότι είναι έγκυος.

«Η Ελεονώρα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου. Η σχέση μας βασίζεται στην ειλικρίνεια. Βγαίνουμε συχνά έξω μαζί με τους άντρες και τα παιδιά μας και έχουμε μια κοινή πορεία όσον αφορά την ταχύτητα με την οποία εξελίχθηκαν τα πράγματα στην προσωπική μας ζωή. Εκείνη γέννησε τρεις μήνες πριν από μένα. Ένα μεσημέρι που ήμουν στον Alpha, με πήρε, τηλέφωνο και μου είπε “είμαι έγκυος, αλλά δεν το ξέρει κανείς”. Μετά από τρεις μήνες έμεινα εγώ. Πιστεύω πως οι κόρες μας θα γίνουν κολλητές», είπε μεταξύ άλλων η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Δείτε ακόμη: Τρυφερό! Ο σύζυγος της Μικαέλας Φωτιάδη φωτογραφίζει τον 1,5 έτους γιο τους και τον στέλνει «πακέτο» στη μαμά του

Keywords
Τυχαία Θέματα