5 τάσεις στα κοστούμια που ακολουθούν οι celebrities

To έχουμε πει πολλές φορές το κοστούμι είναι φέτος το πιο δημοφιλές σύνολο για πετυχημένο office look και όχι μόνο. 5 πασίγνωστες stars μας δείχνουν πώς επιλέγουν να φορέσουν το κοστούμι τους και σου δίνουν ιδέες για να το υιοθετήσεις και εσύ στην καθημερινότητά σου.

@Tracee Ellis Ross
Η Tracee Ellis Ross επιλέγει ένα πολύ μοντέρνο κοστούμι που φαίνεται να έχει έρθει από το μέλλον ενώ ταυτόχρονα έχει κάποιες vintage

πινελιές! Επίλεξε και εσύ κομψά κοστούμια με μοντέρνο κούμπωμα και βάτες και εντυπωσίασε τους γύρω σου με το αψεγάδιαστο στιλ σου.

@Victoria Beckham
H πασίγνωστη σχεδιάστρια αγαπάει ιδιαίτερα τα κοστούμια και θα τη δεις να κυκλοφορεί συχνά με αυτά. Στη φωτογραφία παρακάτω επιλέγει μπεζ σακάκι και το συνδυάζει με κομψό μαύρο παντελόνι.

@Cara Delevingne
H Cara Delevingne έκανε μια από τις πιο ωραίες εμφανίσεις σε γάμο, επιλέγοντας αντρικό κοστούμι στον γάμο της Πριγκίπισσας Ευγενίας.

@Bella Hadid
Το αγαπημένο μας supermodel, Bella Hadid, συνδυάζει μπεζ blazer με ασορτί μίνι φούστα και τα συνδυάζει με ασορτί top και μαύρα μποτίνια.

@Lady Gaga
H Lagy Gaga φοράει oversize κοστούμι και καταφέρνει να μας τραβήξει το ενδιαφέρον! Τόλμησε και εσύ αυτή την τάση αποφεύγοντας να φορέσεις κάτι άλλο μέσα από το blazer σου.

Διαβάστε ακόμα: Η κόρη του Mick Jagger παρουσίασε τα νέα της κοσμήματα στο ατελιέ της Celia Kritharioti

Keywords
Τυχαία Θέματα