“Ποιος ρωτάει”: Πρεμιέρα για το νέο τηλεπαιχνίδι με παρουσιάστρια την Κατερίνα Ζαρίφη!

Πρεμιέρα έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη με το νέο τηλεπαιχνίδι του Open, “Ποιος Ρωτάει;” στις 16:50! Η παρουσιάστρια καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό γεμάτη κέφι, αλλά και με… Kiki Challenge.

Αφού υποδέχτηκε τους παίκτες, εξήγησε τους κανόνες του “Ποιος Ρωτάει;”: ” Στο πρώτο στάδιο οι ομάδες έχουν τρεις γύρους και πέντε ερωτήσεις αντιστοίχως. Τρεις βοήθειες γιατί εμείς θέλουμε να κερδίσουν. Η ομάδα με τα περισσότερα χρήματα μπαίνει στην “Πυραμίδα των αστέρων”, που διεκδικεί 10.000 ευρώ μετρητά. Η ομάδα που μπήκε 1η πρέπει να απαντήσει σωστά σε δύο ερωτήσεις από κάθε επίπεδο.

Αν η ομάδα που μπήκε πρώτη δεν απαντήσει σωστά στις ερωτήσεις, την αντικαθιστά η άλλη ομάδα, που μέχρι πρότινος λεγόταν “Χαμμένη”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Λίγα λόγια για το παιχνίδι:

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό παιχνίδι γνώσεων στο οποίο, για πρώτη φορά, σημασία δεν έχει η ερώτηση, αλλά το ποιος την κάνει!Ενώ οι παίκτες βρίσκονται στο στούντιο, εκείνος που τους ρωτά μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε, ακόμα και πολλά χιλιόμετρα μακριά. Μπορεί το πρόσωπο που θα θέσει την ερώτηση στους διαγωνιζόμενους να είναι μια γιαγιά, ένας οδηγός λεωφορείου, ένας γιατρός, ο περιπτεράς της γειτονιάς σου, ακόμη και ένας καθηγητής πανεπιστημίου.Τα 2 ζευγάρια των διαγωνιζόμενων αντί να επιλέξουν τον τύπο των ερωτήσεων, επιλέγουν εκείνον που ρωτά από τα πρόσωπα που βλέπουν στην οθόνη μπροστά τους.Και όχι μόνο….Ποιος θα καταφέρει να μη παρασυρθεί από τον χείμαρρο που ακούει στο όνομα Κατερίνα Ζαρίφη και να παραμείνει συγκεντρωμένος στο στόχο του, επιλέγοντας και απαντώντας σωστά;

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή είναι η νέα παίκτρια του My Style Rocks!

Keywords
Τυχαία Θέματα